Паркирането често създава спорни ситуации между водачи в София, а

...
Паркирането често създава спорни ситуации между водачи в София, а
Коментари Харесай

Закана към водач: Колата ти ще бъде изтеглена! СНИМКА

Паркирането постоянно основава противоречиви обстановки сред водачи в София, а нерядко се прибягва и до връзка с бележки - най-често заплашителни. Подобна е и идната преживелица от " Младост " 1, споделена от водач.

Мъжът разкрил бяло листче, на което се мъдрела плашеща закана, а посланието ѝ било еднопосочно: " Не паркирай към този момент тук! Колата ти ще бъде изтеглена на улицата! От бл. 37 ".  Нейният създател тръгнал да изписва и номера на жилището си, само че наподобява се е отказал в последния миг - съкращението за апартамент се чете, само че цифричката някак липсва.

Заплашеният лидер не разкрива по какъв начин е била паркирана машината му в съответния случай, само че отбелязва, че колата му най-често се намира в заплатен паркинг. Той употребява помощта на Facrbook, с цел да опита да се свърже с положителния си комшия, който му отправил безапелационната закана.

" Здравейте, апелирам, " положителният комшия " от бл. 37, ап.??, " Младост " 1, който тази заран ми е оставил тази записка на автомобила, да се познае и свърже с мен. Да отбележа. Автомобилът ми най-често е паркиран в заплатен паркинг ", написа Драгомир С.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР