Пържените храни винаги са се получавали по-вкусни и апетитни от

...
Пържените храни винаги са се получавали по-вкусни и апетитни от
Коментари Харесай

Професионален готвач разкри кои са двете ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ действия по време на пържене

Пържените храни постоянно са се получавали по-вкусни и апетитни от печените или задушените. Макар да се постанова дълго време откакто сме готвили на котлоните да чистим остатъците от мазни пръски, ние доста постоянно избираме да изпържим продуктите. Освен това, сготвени по този метод те се трансформират в идеално мезе за бира.

Не всеки обаче е наясно с главните правила по време на пържене. Някои домакини подценяват този развой, смятайки че няма нищо комплицирано. Истината е, че даже и простичкото на пръв взор пържене е обвързано със специфики, с които би трябвало да се съобразим.
 Направете това и НИКОГА няма да усетите неприятна миризма по време на пържене Направете това и НИКОГА няма да усетите неприятна миризма по време на пържене
Обикновено, когато пържим месо, картофи, риба, кюфтета и всевъзможни други храни, сме привикнали да пускаме аспиратора. В противоположен случай ри...

Имахме достойнството да беседваме с майстор-готвач, който разкри пред нас две доста значими дейности, на които да обърнем внимание, до момента в който сме пред котлоните.

Ето какви са те: 1. „ Танцуващо ” олио;
Това е първото и най-важно изискване, което да спазвате, в случай че желаете храната да се получи съвършено. Става въпрос за добре нагрятата лой. Знаете какво се образува по повърхността на водата, когато пуснете камък в нея, същото би трябвало да наблюдавате и с олиото. Включете котлоните на оптималната мощност. Едва когато поставите продуктите в тигана, можете да ги намалите или спрете. Вие сами преценете това.
2. Винаги подреждайте продуктите в тигана от близката на вас страна.
Много е значимо да спазвате това, в случай че не желаете да се изгорите по време на готвене. Сигурни сме, че ви се е случвало и знаете какъв брой неприятно е това, когато пръските попаднат върху кожата.
 Как да пържим месо и най-после тиганът и котлоните да останат чисти? ТРИК, който всяка стопанка би трябвало да научи Как да пържим месо и най-после тиганът и котлоните да останат чисти? ТРИК, който всяка стопанка би трябвало да научи
С този трик домакините ще могат да си спестят не малко време в кухнята. Не става въпрос само за време, което сме привикнали да отде...

Подреждайки продуктите по този метод, вие можете да избегнете изгарянето, тъй като цвърчащото олио ще попадне от към страната на печката и няма да доближи до вас.

Това са две доста значими правила, които да спазвате по време на пържене. Вслушайте се в препоръките на професионалните готвачи, тъй като те знаят по какъв начин е вярно да пържим!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР