Парите определят живота на зодиите днес. Една от тях ще

...
Парите определят живота на зодиите днес. Една от тях ще
Коментари Харесай

Една зодия се къпе в пари. Други две да не пипат бизнес

Парите дефинират живота на зодиите през днешния ден. Една от тях ще се къпе в пари и всичко във финансовите й покупко-продажби ще върви по вода. Други две обаче би трябвало да стоят настрани от бизнес покупко-продажби, тъй като могат да се провалят.

Какво вещаят звездите през днешния ден – вижте дневния си хороскоп, показан от „ Марица ”.

ОВЕН - Опитайте се да не бързате през днешния ден. Първата половина на деня няма да е подобаваща за сериозен бизнес или значими срещи. Не е нужно да се захващате с нещо ново. Завършете това, което сте почнали. Така ще избегнете суетенето и объркването. Вероятни са положителни вести.

ТЕЛЕЦ - Днес е по-добре да действате сами. Малко евентуално е другите да могат да оценят концепциите ви или да ви оказват помощ в осъществяването на дилемите. Не са изключени и различия. Ще съумеете да запазите хладнокръвие и да избегнете дълги разногласия, само че въпреки всичко са вероятни напрегнати моменти.

БЛИЗНАЦИ - Съсредоточете се върху решаването на финансови въпроси. Тук ще имате шанс. Вероятни са парични приходи, в това число от непредвидени източници, както преференциални покупко-продажби и покупки. Ще се ориентирате какво би трябвало да извършите, с цел да се изкачите по кариерната стълбица в близко бъдеще.

РАК - За съществени диалози и значими срещи е подобаваща първата половина на деня. По това време ще ви е елементарно да бъдете безапелационни и да отстоявате позициите си. Ще бъде допустимо да се договорите за взаимни дейности даже с съперниците си. Бъдете деликатни с парите.

ЛЪВ - Запазването на мира през днешния ден няма да е елементарно. Хората към вас ще се пробват да се намесват в делата ви по-често от нормално, да ви разсейват с празни приказки и препоръки. Ще се справите с решаването на сложни задания и ще постигнете доста, в случай че запазите хладнокръвие и действате сами.

ДЕВА - Не се тормозете, в случай че нещата не вървят по проект. Най-вероятно някои от дилемите ще би трябвало да бъдат отсрочени. Ще се открият нови благоприятни условия и би трябвало да опитате да се възползвате от тях. Благодарение на тях доста от вас ще могат да реализират професионален триумф.

ВЕЗНИ - Денят ще бъде претрупан, само че ще съумеете да решите проблеми и да намерите отговори на комплицирани въпроси. Знанията и уменията добити преди време, ще ви бъдат потребни. Всичко, което постигнете през днешния ден ще бъде оценено, тъй че бъдете смели в дейностите си. Парични приходи ще ви зиненадат прелестно.

СКОРПИОН - Денят ще бъде под напрежение, надали ще съумеете да избегнете изнервящите моменти. Най-вероятно ще би трябвало да решавате няколко въпроса едновременно и да се занимавате освен със личните си, само че и с непознатите каузи. Въпреки всички компликации ще съумеете да запазите самообладание.

СТРЕЛЕЦ - Ще бъде потребно най-малко за малко да си починете от нормалните каузи, с цел да се заемете с нещо ново. Денят надали ще бъде белязан от огромни триумфи, само че ще ви даде мотиви за наслада. Ще имате опция да се срещнете със остарели другари. Комуникацията с тях освен ще ви зарадва, само че и ще ви бъде потребна.

КОЗИРОГ - Струва си съществено да се подготвите за всевъзможни срещи и договаряния, планувани за този ден. Не разчитайте на способността си да импровизирате и бързо да намирате верните думи. Днес е по-добре да обмислите своите причини авансово. С този метод ще имате късмет да убедите даже скептиците.

ВОДОЛЕЙ - Денят е подобаващ за среща с хора, на които бихте желали да харесате. Днес ще бъде извършите най-хубавото усещане. Няма значение дали диалогът ще бъде за работа, занимания или някакви персонални въпроси. Във всеки случай ще се разберете и бързо ще се споразумеете за взаимни дейности.

РИБИ - Днес не се разпилявайте с доста задания. Първата половина на деня е подобаваща за привършване на започнатите по-рано каузи, както и за разрешаване на въпроси, свързани с документи, които изискват контакт с държавни организации. Втората половина може да отделите за себе си и да се поглезите.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР