Парис Хилтън ще издаде първите си мемоари, в които звездата

...
Парис Хилтън ще издаде първите си мемоари, в които звездата
Коментари Харесай

Парис Хилтън се изповяда - парти, секс и пари

Парис Хилтън ще издаде първите си записки, в които звездата споделя за " рисковото си пътешестване през половата политика преди #METOO " и израстването си в очите на обществеността като наследница.

41-годишната звезда ще дебютира с автобиографията си " Парис: Мемоари “. В нея се разказва " пътят на звездата към мира " след бурното й юношество, в което е изпратена от родителите си мултимилионери в интернат за проблематични младежи в Юта. В записките ще бъде разказано и хипотетичното полово принуждение над Хилтън в учебното заведение Provo Canyon, където тя прекарва 11 месеца, когато е на 17 години.

Издателят на Парис Dey Street Books декларира: " Парис Хилтън е подготвена да направи равносметка, да сложи всичко в подтекст и да показа историята си със света.

" Мемоарите разчупват всичко, което си мислехме, че знаем за една звезда, като ни връщат към привилегированото детство и тийнейджърски протест, който провокира паническото - и рисково - решение на родителите ѝ да я изпратят надалеч.

Парис ще опише за рисковото си странствуване през половата политика преди #METOO с прелест, достолепие и точното количество смелост. Мемоарите на Парис дават обещание да дават интимни и непредвидени разкрития за `личността и персонификацията, цената на това да си млад и непослушен и сложността на това да проявиш фантазиите си, откакто си видял по какъв начин част от теб изчезва “.

Споделяйки корицата на книгата през днешния ден, Парис написа: " Толкова съм разчувствана да споделя с вас корицата на новата ми книга " Парис: Мемоари ", която ще излезе през март тази година! Налична е за предварителна поръчка на всички места, където се продават книги. Тази книга се приготвяше дълго време и най-сетне се усещам подготвена да споделя някои от най-личните си истории до момента “.

Парис е родена с привилегии като най-голямото дете на хотелския магнат Ричард Хилтън и брачната половинка му Кати. В детството си е диагностицирана със СДВХ, а през 2007 година обществено разкрива положението си. Преди това тя е наричала положението си " суперсила ", като е казвала: " Аз съм креативна персона. Умът ми постоянно е в придвижване. Винаги мисля за нови способи да върша бизнес. Мисля, че това ми дава този порив и преимущество, от които се нуждаех, с цел да съумея. То може да бъде суперсила, в случай че се развива по верния метод! “

През тийнейджърските си години дивите ѝ изяви в нощни клубове и на лъскави събития я категоризират като световна дама, преди да се прочуе през 2003 година в риалити шоуто " Обикновен живот " дружно с най-хубавата си другарка Никол Ричи.

След несполучливи опити в поп музиката и актьорството и скандал със секс касета, тя прави доходоносна кариера като диджей, взе участие в риалити излъчвания, развива голям брой бизнеси - а подготовката за сватбата ѝ с 41-годишния Картър Реум през ноември е разказана в предаването на Peacock " Влюбената Парис ".

Състоянието ѝ се прави оценка на 300 млн. $ и е построила империя за милиарди долари. Парис е създала втората най-успешна линия парфюми за звезди за всички времена, отстъпвайки само на Лиз Тейлър, и неотдавна пусна на пазара 29-ия си мирис Love Rush.

Миналия месец Парис съобщи, че е била полово измъчвана, откакто е била принудена да се подложи на обзор на шийката на матката, осъществен от чиновници в учебно заведение " Прово Каньон " в ранните утринни часове ". Риалити звездата съобщи, че детството ѝ е било " откраднато " от хипотетичното малтретиране в учебното заведение, където е прекарала 11 месеца, когато е била на 17 години. 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР