Пари Сен Жермен победи Лил със 7:1 в мач от

...
Пари Сен Жермен победи Лил със 7:1 в мач от
Коментари Харесай

Звездното трио на ПСЖ се развилня за шампионатен разгром над Лил

Пари Сен Жермен победи Лил със 7:1 в мач от третия кръг на Лига 1. Звездното трио на отбора, формирано от Лионел Меси, Неймар и Килиан Мбапе, бе въвлечено във всяко едно от попаденията на отбора.

Възпитаниците на Кристоф Галатие извършиха център и Лионел Меси изведе Килиан Мбапе самичък против вратаря. Нападателят откри резултата след едвам 8 секунди игра с прехвърлящ удар.

Гол на Меси бе анулиран заради засада, само че това не му попречи да се разпише в 27-ата минута. Аржентинецът започва офанзива от центъра на терена и собственоръчно я приключи с удар по земя в далечния ъгъл за 2:0.

Резултатът на стадион " Пиер-Мороа " стана типичен в 39-ата минута, когато Неймар изведе Ашраф Хакими в наказателното поле, а бранителят стреля мощно диагонално. След асиситенцията бразилецът записа и гол на сметката си с внезапен шут в близкия ъгъл.

След почивката гостите продължиха да вършат това, което могат най-добре - да бележат. Неймар удвои головата си сметка.

" Песовете " означиха почетно попадение, дело на Джонатан Бамба от непосредствена непосредственост.

Неймар и Килиан Мбапе на два пъти реализираха контраатаки по учебник, с цел да допринесат за нови два гола на първенците преди последния съдийски сигнал.



Марко Верати се трансформира в шестият футболист на отбора с 250 турнирни мача. ПСЖ е първият тим в историята на шампионата, който да бележи най-малко по три гола в шест следващи гостувания.

Столичани са на върха в класирането с цялостен актив от точки. Лил заема 12-ата позиция в подреждането с 4 пункта.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР