Пари Сен Жермен изпи поредна горчива чаша през този сезон,

...
Пари Сен Жермен изпи поредна горчива чаша през този сезон,
Коментари Харесай

Вижте фрапиращото зверство на самозабравилия се Мбапе

Пари Сен Жермен изпи поредна горчива чаша през този сезон, губейки финала за Купата на Франция против Рен след осъществяване на дузпи. Поражението с 8:7 (2:2 в постоянното време и продълженията) сигурно ще се разисква месеци наред изключително поради метода, по който хората на Томас Тухел изтърваха задатък от 0:2, реализиран до 21-ата минута на срещата.

Другият главен момент от мача без грам подозрение беше директният червен картон за младата сензация Килиан Мбапе. В 118-ата минута международният първенец не остави никаква друга опция на основния арбитър Руди Буке, откакто опита влизане с бутоните в коляното на Дамиен Да Силва от „ червено-черните”. В дейностите на 20-годишния нападател нямаше и най-малка нотка за опит да играе с топката, откакто бутоните му напълно целеустремено попаднаха тъкмо под коляното на противниковия бранител.

Не по-малко учудваща беше и реакцията на Мбапе на показания червен картон, като геният по всякакъв начин се опита да убеди съдията, че бърка. Телевизионните повторения ясно демонстрираха, че Да Силва е същински късметлия, че съумя въобще да продължи мача, защото сходни влизания нерядко водят и до преустановяване на кариера.

Horrible foul from Mbappé. Should get a three match ban in Ligue 1 so that Messi gets his deserved golden boot.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР