Пари Сен Жермен е решил да се откаже от преследването

...
Пари Сен Жермен е решил да се откаже от преследването
Коментари Харесай

Пари Сен Жермен се отказва от Ким Мин-Жае

Пари Сен Жермен е решил да се откаже от преследването на бранителя на Наполи Ким Мин-Жае. 26-годишния кореец направи мощен сезон за италианския клуб и оказа помощ на неаполитанците да стигнат до купата и притегли вниманието на грандовете към себе си. Един от тях е и френският първенец, който обаче наподобява ще преразгледа трансферните си проекти, разкрива журналистът Фабрис Хоукинс от RMC Sport.

" Според нашата информация ПСЖ няма да продължи преследването на Ким Мин-Жае, който ще поеме към Премиър лийг ", написа Хоукинс.
 Ким се схванал с Манчестър Юнайтед Ким се схванал с Манчестър Юнайтед
На " Парк де Пренс " наподобява не могат да се преборят в конкуренцията за подписа на корееца с Манчестър Юнайтед, който е по-настоятелен в преследването му и е предложил голяма заплата на бранителя. Иначе Ким Мин-Жае има уговорка за откупуване на стойност към 55 милиона евро, която не е толкоз огромна за футболист от неговата класа.

Освен това интензивно се приказва, че ПСЖ счита да смени тактиката си и да не притегля скъпоплатени звезди, а да залага на млади и перспективни футболисти, за предпочитане французи. Така че това може да е още една причина те да се откажат от корееца.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР