Парчето Brown Sugar, което Ролинг Стоунс изпълняват на всеки концерт

...
Парчето Brown Sugar, което Ролинг Стоунс изпълняват на всеки концерт
Коментари Харесай

Ролинг Стоунс спират да изпълняват своя песен след 50 години

Парчето Brown Sugar, което " Ролинг Стоунс " извършват на всеки концерт от 1970 година до момента към този момент няма да участва в листата на групата по време на американското им турне – това оповестиха Кийт Ричардс и Мик Джагър. Новината идва след множеството рецензии против споменаването на " рабски транспортен съд “, както и други считани за спорни тематики в песента.

Макар да е необятно интерпретирана като наказание на робството, в скорошно изявление Джагър и Ричардс споделят, че се опасяват да не бъде подложена на неправилно тълкувание през 2021 година Затова с днешна дата избират да заобиколят изпълняването на песента онлайн. Групата обаче не изключва възможността да разсънят шлагера за нов живот още веднъж някой ден.

 
    View this post on Instagram           
Публикация, споделена от The Rolling Stones (@therollingstones)

На скорошен въпрос защо песента отсъства от турнето им, Ричардс споделя пред LA Times: " Не схванаха ли, че това е ария, която осъжда ужасите на робството? В момента не желая да влизам в спорове. “

В изявление за Rolling Stone от 1995 година Джагър споделя, че в никакъв случай не би написал сходна песенотново. " Вероятно бих си наложил цензура. Не мога просто да пиша толкоз сурово. "

За финален път британската рок група извършва Brown Sugar на стадион в Маями, Флорида през 2019 г, а вярата на всички почитатели, че някой ден още веднъж ще изпитат удоволствието да я чуят непосредствено от сцената, остава жива.
 Ерик Клептън с нова протестна ария против имунизациите
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР