Папи Ханс няма редовни доходи, нито 2 лева в джоба

...
Папи Ханс няма редовни доходи, нито 2 лева в джоба
Коментари Харесай

Папи Ханс няма 2 лева в джоба! Тресе го жестока депресия

Папи Ханс няма постоянни приходи, нито 2 лв. в джоба си, заради неналичието на работа и музикални изяви, разбра HotArena.

След присъединяване си в „ Черешката на тортата “ в средата на 2017 година Константин Трендафилов, по-известен в музикалните среди като Папи Ханс, осъзнава, че му харесва да вирее измежду известни персони и взема решение, че желае да стане неизменима част от родния шоубизнес. За популярност, а и с цел да измъкне някой лев допълнително. Затова се отхвърля да бъде просто стихотворец, тъй като не е доходоносно и стартира да прави пародийни песни.

Неслучайно точно около готварския формат се възползва от това, че тийнсензацията Дара се влюбва в него и двамата се впускат в любовна връзка. В последна сметка и до ден сегашен почитателите на Дарина и Папи са безапелационни, че двамата са толкоз разнообразни, че чак се чудят на какво са се крепили връзките им. Близки до актьора споделят, че той по-скоро я е употребявал, с цел да стигне по-бързо до задачата си – лесната популярност.

Именно поради любопитните му връзки с Дарина Йотова първото му парче „ Кекс “ прави възторг в мрежата, както и второто. И му донесоха присъединяване във „ ВИП Брадър “, както и в „ Като две капки вода “. А оттова триумф и на третото му парче – „ Твой “.

Истината обаче била, че макар сполучливите планове, Папи нямал 2 лв. в джоба си . Наскоро излезе информация, че след присъединяване си в „ Брадъра “ Константин е бил уволнен от позицията си на креативен шеф в рекламна организация . Вече се издържал единствено с „ музика “ си, само че участия имал от дъжд на вятър, тъй като нямало какво друго да показа като стратегия на заведенията, с изключение на трите си песни на кръст.

С хонорарите от „ Капките “ и „ ВИП Брадър “ участникът захлебил, само че всички знаем, че тези пари са краткотрайни. В момента на Папи му липсвал постоянен приход и това го карало да изпада постоянно в меланхолия.

Освен това бил и много свидлив. След като с Дара скъсаха, се понесоха клюки, че Папи Ханс я е завлякъл с 10 000 лв., които тя му е дала, с цел да му помогне да започва музикална активност. Константин обаче много се забавил с връщането на борча и заради тази причина тази тяхна „ загадка “ излезе в общественото пространство.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР