Пандемията от коронавирус промени живота ни изцяло. Уви, някои от

...
Пандемията от коронавирус промени живота ни изцяло. Уви, някои от
Коментари Харесай

Tрикини – бански от три части е новият моден хит това лято

Пандемията от ковид промени живота ни напълно. Уви, някои от шегите, циркулиращи в интернет, са на път да се трансфорат в действителност. Така да вземем за пример факт станаха " трикините " - бански от 3 елементи. Новото тук са... маските в звук с банския костюм, които са и от материя, която съхне бързо. Вижте ги в канала във vbox7:

               

A post shared by (@elexia_beachwear) on Apr 26, 2020 at 7:05am PDT

Красивият модел нагоре е е на дизайнера Тициана Скарамуцо , притежател на малко магазинче, продаващо облекла лично произвеждане. Именно поради пандемията тя стартира да шие и маски към банските, които предлага.
               

A post shared by (@elexia_beachwear) on May 6, 2020 at 5:40am PDT

След експлоадирането на пандемията Тициана се постанова да спре производството на бански костюми. Така стартира на смешка да шие маски с наличните платове. Първоначално ги употребява единствено тя, нейните другари и фамилията ѝ. Дизайнерката разгласява фотоси на маските в обществените мрежи и по този начин от мнения на консуматори се ражда концепцията за трикините - бански от три елементи.
               

A post shared by (@elexia_beachwear) on May 13, 2020 at 2:55am PDT

" Надяваме се да вървим на плажа с бикини, само че дотогава може да се възползвате от нашите трикини ", написа в онлайн магазина на Тициана. А интерес, вижда се в мненията, има от клиенти в целия свят. Цената на банските костюми са към 60 евро, а маската - още 10 евро от горната страна.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР