Пандемията ни отне много - пътуването, нормалния живот, свободните отношения.

...
Пандемията ни отне много - пътуването, нормалния живот, свободните отношения.
Коментари Харесай

Татко си е вкъщи! Луис Суарес отново прегърна децата си

Пандемията ни лиши доста - пътуването, естествения живот, свободните връзки. Но едни от най-тежките моменти може би са тези, в които би трябвало да сме надалеч от най-близките си, с цел да ги предпазим.

Футболистът на " Атлетико " Мадрид Луис Суарес беше подложен на това в последните 2 седмици. Той беше обособен от фамилията си - своята брачна половинка София и трите си деца Делфина (10 години), Бенджамин (7 години) и Лаути (2 години).
Вижте тази обява в Instagram.

Това се наложи, откакто той даде позитивна проба за ковид до момента в който беше на лагер с националния тим на Уругвай.

Нападателят към този момент е с негативен PCR тест, а от оповестеното в неговия профил видео се вижда, че най-радостни са децата му, които захвърлиха всичко, с цел да го прегърнат още веднъж след 2 седмици.

" Дано в никакъв случай повече ни ни забранят да се прегръщаме. Обичам те! ", написа брачната половинка му София Балби.
Вижте тази обява в Instagram.

Отрицателният тест на Суарес е добра вест и за треньора му в " Атлетико " Мадрид - Диего Симеоне. Той най-вероятно ще употребява новата си звезда за срещата с " Валядолид " още през днешния ден (5 декември).

Уругваецът, който се причисли към отбора през лятото, откакто напусна " Барселона ", не съумя да вземе присъединяване при успеха на " дюшекчиите " с 1:0 над някогашния му тим, както и в триумфа над " Валенсия ".
Вижте тази обява в Instagram.

Суарес пропусна и два мача в Шампионската лига - равенствата с " Локомотив " Москва (0:0) и " Байерн " Мюнхен (1:1).
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР