Паметник на Буги Барабата, както бе по-известен музикантът Марио Събев,

...
Паметник на Буги Барабата, както бе по-известен музикантът Марио Събев,
Коментари Харесай

Вдигат паметник на Буги Барабата в Южния парк

Паметник на Буги Барабата, както бе по-известен музикантът Марио Събев, ще бъде повдигнат край поляната в Южния парк в София, където се организира обичайно фестивалът " Цвете за Гошо ", измежду чиито уредници бе и Барабата.

Приходите от продажбата на биографичната му книга " Буги Барабата – водачът на блуса ", която е към този момент на пазара, ще отидат точно за това. Създаден е специфичен уебсайт, от който може да се съобщи доставка.

Премиерата на изданието бе преди дни в блус бара на Васко Кръпката и с изключение на него участваха редица другари на колоритния музикант, прочут с пиперливия си език и изключително възприятие за комизъм.

Автор на биографията на Буги Барабата, който си отиде на 21 юли 2019-а, е Светлана Близнакова-SEVI, която споделя, че наличието не съставлява общоприетата биография на известна персона.

Също като Буги, книгата е отвън рамките на предстоящото и събира в себе си съкровени моменти, емблематични анекдоти, изявленията на Буги с значими за него хора, безконечни текстове на песни и още истории от забавния живот на една незабравима персона.

" Буги Барабата – водачът на блуса “ демонстрира страни от живота на Барабата, за които съвсем никой не подозира и позволява читателя до кътчета в душата му, непознати даже за най-близките му другари. Редовете се подреждат като части от пъзела, наименуван Буги Барабата и всеки четец може да " открадне “ за себе си тази част, която му подхожда най-вече, показват издателите от радио ZRock, чийто водещ бе музикантът.

Текстописец, музикант, композитор, реализатор, радиоводещ, предан татко и обичан мъж, любезен джентълмен, правилен другар, експерт до маниакалност или просто „ водачът на блуса “ – книгата демонстрира другите, само че същински житейски функции на Буги!, допълват от радиото.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР