Памела Андерсън разкритикува в Туитър "структурното насилие на елитите" във

...
Памела Андерсън разкритикува в Туитър "структурното насилие на елитите" във
Коментари Харесай

Памела Андерсън защити протестиращите във Франция

Памела Андерсън разкритикува в Туитър "структурното принуждение на елитите " във Франция и по света след тежките конфликти на митингите на "жълтите жилетки ", съобщи Франс прес.

"Презирам насилието, само че какво съставлява насилието на всички тези хора, тези изгорени първокласни коли, в съпоставяне със структурното принуждение на френските и международните елити? ", написа в профила си в Туитър звездата от американския сериал "Спасители на плажа ". В момента тя живее в Марсилия с футболиста Адил Рами.

"Вместо да се хипнотизираме от тези фрагменти на пожари, би трябвало да се запитаме от кое място идва това. Отговорът е - от растящите напрежения сред елитите на огромните градове и бедните в селските региони, сред представляваните от Макрон политици и 99-те %, на които им е писнало от неравенствата, освен във Франция, а и в целия свят ", написа Андерсън.

"Истинският въпрос е дали неподчинението може да е градивно и дали протестиращите във Франция и по света могат да употребяват тази сила, с цел да може вместо фрагменти на принуждение да виждаме създаване на равни и егалитарни общества ", заключи звездата.

https://t.co/hSWIgbLHnJ
— Pamela Anderson (@pamfoundation) December 3, 2018
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР