Пълни с туристи ще са работещите хотели край Варна за

...
Пълни с туристи ще са работещите хотели край Варна за
Коментари Харесай

Хотелите край Варна ще са пълни с туристи за Гергьовден

Пълни с туристи ще са работещите хотели край Варна за Гергьовден. По традиция българите резервират местата си за отмора в последните дни преди празника. Тази година броят на Гергьовденските пакети е по-голям спрямо предходната, споделят от туристическия отрасъл.

Варна

За 6 май в курортите по Северното Черноморие се чака да дойдат и първите туристи от чужбина.
Пресияна Гаджева, управител на хотел : Имаме и много непрекъснати посетители – германци, румънци, които идват при започване на май, тъй като е пролетно, не е толкоз горещо.
Освен слънчеви лъчи и красива панорама към морето, туристите към този момент имат и други упования към почивката си за празника.
Пресияна Гаджева, управител на хотел : Хората избират най-много релакса и СПА, на това се залага. Като цяло даже и българите към този момент черпят от италианците любовта към храната като обред.
Хотелът, който менажира Пресияна Гаджева, предлага на гостите и особено меню за Гергьовден.
Пресияна Гаджева, управител на хотел : Ние отново залагаме на българското прясно агнешко. Има специфични куверти, които са с празнична вечеря и там ще бъде сервирано като главно ядене агнешко по Гергьовски.
Много от българските туристи към този момент избират здравословна кухня по време на почивката, по тази причина хотелите ще предложат на гостите си и богато рибно меню.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР