Пълни ресторанти и хотели се очакват в Благоевград за Нова

...
Пълни ресторанти и хотели се очакват в Благоевград за Нова
Коментари Харесай

Хотелите и ресторантите в Благоевград пълни за Нова година, въпреки двойно поскъпналите куверти

Пълни заведения за хранене и хотели се чакат в Благоевград за Нова година, макар че през последните месеци цените на кувертите са се нараснали двойно. В бранша регистрират доста ранни резервации за празника, само че ѝ все по-взискателни клиенти, оповестява „ Българска национална телевизия “.

В момента куверт за ресторант за един човек коства сред 150 и 230 лв., като в цената не е включена нощувка, а количеството алкохол е лимитирано от 50 до 100 мл.

Сметката демонстрира, че в случай че двама души решат да прекарат новогодишната нощ на ресторант, би трябвало да заделят минимум 400 лв. за мотива. От страната на ресторанта гостите могат да чакат салата, предястие, главно, баница, шампанско, алкохол и лотария.

На множеството места е включен оркестър, както и посетител реализатор, което от своя страна излиза доста скъпо за сектора. Хотелите също оферират пакети за новогодишната нощ, като една нощувка коства към 700 лв.. В цената е включена празнична вечеря и програмата. При хотелите, които разполагат със спа център, цената доближава над 1000 лв. на човек.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР