,,Пълна утилизация на машините. Съгласен съм с Делян Пеевски. Заради

...
,,Пълна утилизация на машините. Съгласен съм с Делян Пеевски. Заради
Коментари Харесай

Проф. Мишо Константинов: Изборите трябва да се отменят!

,,Пълна утилизация на машините. Съгласен съм с Делян Пеевски. Заради отчета на ДАНС изборите би трябвало да бъдат отменени``, това разяснява някогашният заместник-председател на ЦИК проф. Михаил Константинов по случая с заместник-министъра на електронното ръководство Михаил Стойнов пред БЛИЦ.

Председателят на Народното събрание Росен Желязков свика ексклузивен Председателски съвет в Народното събрание след дошъл отчет от ДАНС, от който излиза наяве, че е два дни, откакто ЦИК направи обществено генериране на хеш код, който е единият от ключовете за отбрана на машините, заместник-министърът на електронното ръководство Михаил Стойнов влиза в залата, повтаря цялата процедура, снима с телефона си, смъква информацията на флашка.

,,Това е жестоко нарушаване на закона и е метод за манипулиране на машините. При такива условия не може да има избори. Подобна обстановка имаше при Ирландия. Там тогава тотално отстраниха машините. В целия свят машините са отстранени. Брюксел е единственото място в Европа, където са останали, само че Брюксел е град``, добавя Константинов.

Снимка: БГНЕС

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР