Пълна промяна претърпя репортерката на Би Ти Ви Биляна Гавазова.

...
Пълна промяна претърпя репортерката на Би Ти Ви Биляна Гавазова.
Коментари Харесай

Пълна промяна: Биляна Гавазова замяза на фолкпевица (снимка)

Пълна смяна претърпя репортерката на Би Ти Ви Биляна Гавазова. От няколко дни водещата на рубриката „ Чети етикета “ шокира сътрудниците си и феновете с визия на фолкпевица. Доскоро държащата на консервативния и непоказен външен тип Биляна се е изрусила коренно и към този момент не наподобява на себе си.
Откакто е част от медийната група на Би Ти Ви, Гавазова е позната на феновете с кестенявия цвят на косата си, който не сменяше за нищо на света, въпреки фризьорите на щат в малкия екран нееднократно да я навивали да освежи прическата си, оповестява „ Ретро “. Какъв е претекстът й да премине в тима на русокоските, можем единствено да гадаем, само че в случай че поверието, че дамата сменя цвета на косата си, когато сменя и мъжа, е правилно, може би измененията в живота на журналистката напълно не са единствено образни.
 Пълна смяна: Биляна Гавазова замяза на фолкпевица (снимка)

Колегите на репортерката издават, че до наскоро тя не се славела като изключително суетна и не обръщала чак толкоз огромно внимание на визията си, само че от скоро почнала да посещава скъпарски фризьорски салон, на чиито експерти се доверила за трансформацията си. Намиращото се в столичния квартал „ Лозенец “ известно разкрасително студио, което е притегателна точка и за други представителки на родния елит, се слави с високите си цени и снобарска конюнктура и напълно не подхождало на представящата се за скромна Биляна.
„ Уж държеше да е естествена, но и тя се подхлъзна. Остава силикон да си постави “, разясняват нейни сътрудници от тв сектора. Всъщност Гавазова имала леки корекции по себе си, въпреки в никакъв случай да не е признавала за тях. В коридорите на малкия екран се шушука, че хубавицата преди години си оперирала носа и си поставила фасети на зъбите, с цел да има самочувствие на екрана.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР