Пълен фарс ли ще се окаже романтичният образ на любящия

...
Пълен фарс ли ще се окаже романтичният образ на любящия
Коментари Харесай

Интересува ли се Благо Джизъса от сина си от Златка?

Пълен фарс ли ще се окаже сантименталният облик на любящия татко Благой Георгиев? Бившата му, Златка Райкова, прави нещата да наподобяват точно по този метод. Ако сте пропуснали, след едно телевизионно изявление на Джизъса, Златка избухна поради " неистини ", изречени от него. Тя съобщи, че той не дава и лев за издръжката на сина си, а момченцето наричало новото ѝ гадже " тати " поради перманентната липса на биологичния от живота му.
Е, това не било всичко. Златка Райкова отговори на някои въпроси в Instagram, а измежду тях беше и един, обвързван с рождения ден на дребния Благой. Празникът беше неотдавна, а от Джизъса нямаше и диря по фотосите. Оказва се, че Георгиев не е потърсил сина си за празника му - нито на датата, нито до ден сегашен.



И тук може би идва разумният въпрос: какво е правила толкоз дълго време Златка с някогашния футболист? Отговорът се оказа монотонен - мощните дами, твърди Златка, имат потребност да се грижат за някого. " Сега се грижат за мен ", добави още тя.



Златка бе запитана и дали не са се разделили с Карен, защото двамата не са качвали фотоси дружно от много дълго време. Причината за това обаче не била разлъка, а елементарен мързел. Въпреки това някогашната плеймейтка се закани към този момент да е по-редовна със селфитата, написа vbox7.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР