Паласките са онази област от човешкото тяло, която се намалява

...
Паласките са онази област от човешкото тяло, която се намалява
Коментари Харесай

Лесна диета за паласки

Паласките са онази област от човешкото тяло, която се понижава извънредно мъчно, само че за сметка на това доста бързо се качват непотребни килограми там. Премахването на досадните паласки не е лесна задача, само че с неизменност и доста извършения резултатите могат да са чудесни. Диетата също е доста значим съставен елемент в битката против паласките. Вижте примерна диета за понижаване на така наречен любовни дръжки. Тя изцяло изключва потреблението на газирани питиета и самун.

Първи ден:

За закуска 100 г пилешка пържола и едно пакетче солети. Обядът съдържа 150 г сварени картофи и зелена салата без олио, маслини и малко сирене. Вечерята се състои единствено от 200 г ябълки или грозде.

Втори ден:

Закуската е мюсли с нискомаслено прясно мляко. Обяд – 150 г пилешка пържола и 100 г варени картофи, а вечерята включва 150 г риба на скара и малко картофи на фурна.

Трети ден:

Закуската се състои от пакетче солети и една кофичка нискомаслено кисело мляко. Обядът е варена или печена пилешка пържола, салата от зеле и моркови и 50 г сирене. Вечеря – плодова салата от банани, киви, ябълки и мандарини.

Четвърти ден:

Нискомаслено прясно мляко с овесени ядки за закуска, 150 г риба на скара и варени картофи за обяд. За вечеря можете да си позволите пилешка пържола и салата от домати и краставици.

Пети ден:

Закуска от два банана, обядът е кисело мляко с банан и едно пакетче солети. Вечеря – пилешка пържола с картофи.

Следващите два дни можете да починете, само че никога не трябва да си наваксвате със сладко и тежки храни. Правете тази диета в продължение на месец и ще получите добър резултат в региона на паласките и стомаха.

Комплексната битка против паласките е най-ефективният метод за оправянето с тях. Само диета не би помогнала, както и единствено извършения няма да дадат резултат. Комбинирайте диета и извършения и не се отхвърляйте, тъй като въпреки и мъчно, не е невероятно да се отървете от нежелания проблем.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР