Пактът за миграция на ООН ми намирисва на документ, който

...
Пактът за миграция на ООН ми намирисва на документ, който
Коментари Харесай

Каракачанов: Пактът за миграция на ООН ми намирисва на документ, който подготвя глобалното преселение на народите

Пактът за миграция на Организация на обединените нации ми намирисва на документ, който приготвя световното преселение на народите. Това сподели пред публицисти в Народното събрание вицепремиерът Красимир Каракачанов.

Няма ерес в държавното управление по отношение на пакта за миграция на Организация на обединените нации. Решението на държавното управление, че България няма да го поддържа, към този момент беше оповестено, изясни Каракачанов.

Той уточни, че в този пакт има доста противоречиви моменти. Истината е, че в случай че желаеме да се грижим за бежанци от войната, имаме спогодба за бежанците на Организация на обединените нации. А този световен пакт за миграция на мен ми намирисва като документ, който ще приготви световното преселение на народите. Вътре има притеснителни текстове от сорта, че страната, в която се озоват тези претендент мигранти, в случай че те нямат персонални документи, е длъжна да им издаде такива. Което значи, че в случай че в България дойдат 100 хиляди афганистанци, ние би трябвало да им издадем български документи. И в случай че не ги одобряват някои от западноевропейските проспериращи страни, тези хора си остават при нас, сподели още вицепремиерът и уточни, че приемащата страна би трябвало да се погрижи и за здравното, общественото и просветителното обезпечаване на тези хора. Винаги съм казвал по този начин – в случай че някои от развитите западноевропейски страни имат предпочитание да преселват хора в личните си страни, да бъдат по този начин положителни да провеждат въздушен превоз и да ги придвижват от Афганистан непосредствено в Германия да вземем за пример. Защо би трябвало тези хора да минават пешком и да бъдат мародерствани в Иран, в Турция, в България и през цяла Европа. Това е нечовешко, разяснява Каракачанов.

Той уточни, че няма готово предложение за началник на организацията за българите в чужбина.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР