Падна последната пречка пред строителството на последната - четвърта -

...
Падна последната пречка пред строителството на последната - четвърта -
Коментари Харесай

Падна последната пречка за довършването на Лаута

Падна последната спънка пред строителството на последната - четвърта - естрада на стадион " Локомотив " в Пловдив. Комисията за защита на конкуренцията отхвърли и трите тъжби против изискванията в публичната поръчка за довършването на стадиона, чиято планирана стойност е 42 милиона лв. с Данък добавена стойност.

Жалбите бяха от три компании - две от София и една от Кърджали. Дружествата, без значение едно от друго, желаеха налагане на краткотрайна мярка " прекъсване на процедурата ", което беше отхвърлено от антимонополната комисия с мотив " прекъсването на публичната поръчка ще рефлектира отрицателно върху ползите на обществото, доколкото забавянето на процедурата ще докара до отлагането й във времето ".
 И Локо (Пд) взе ограничения за възстановяване на терена
И Локо (Пд) взе ограничения за възстановяване на терена

Засега е невъзможна цялостната реставрация

Срещу това определение не е подадена нова тъжба. Комисия за защита на конкуренцията сплотява трите преписки и при разглеждането им всъщност се произнася, че всяка от жалбите е неоснователна. Решението предстои на обжалване пред Върховния административен съд.

Припомняме, че публичната поръчка е за създаване на нова централна естрада на стадион " Локомотив " и благоустрояване и инфраструктура на обекта. Цялостното дотъкмяване на спортния комплекс е с оптималната стойност 35 милиона лв. без Данък добавена стойност или 42 млн. лв. с налога, информира  " Мач Телеграф ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР