Падате ли си по изненади от любимия!? А по романтични

...
Падате ли си по изненади от любимия!? А по романтични
Коментари Харесай

10 ценни съвета как да планираме перфектната романтична ваканция

Падате ли си по изненади от обичания!? А по сантиментални пътешествия? Казано по този метод много хора, изключително измежду господата, биха дали отговор негативно. Поради това едно от главните правила, когато организирате изненада или напълно целеустремено планирате сантиментална почивка, е да не наричате пътуването „ сантиментална почивка ”. Така ще избегнете една несръчност и ненужно „ напрягане “ към романтика и на двама ви. Най-важното изискване е – просто прекарайте времето дружно. Романтика сама ще пристигна.

 10 скъпи съвета по какъв начин да планираме съвършената сантиментална почивка

Романтиката по традиция се свързва с цветя и шоколад, само че през днешния ден доста мъже считат, че редица елементарни и дребни неща „ се броят “ за сантиментални жестове. Десет % от представителите на мощния пол да вземем за пример намират за сантиментално да помнят годишнините от значими за двойката събития. Други се считат за сантиментални, когато анулират личните си проекти поради партньорките си, съпровождат ги на пазар или показват удовлетворение от времето, прекарано в компанията на роднините на брачната половинка или приятелката. Според изследването, извършено във Англия, някои „ старомодни “ сантиментални жестове са се запазили и до през днешния ден – да вземем за пример организирането на странствуване до Париж или чакането на обичаната в дъжда.

Ние обаче желаеме да излезем от клишето и желаеме нещо автентично и готино. И естествено, не е наложително да гледаме замечтано към екзотични острови и дестинации – ясно е, живеем в България и не можем да си го позволим. Освен в случай че не сме фолк певица или плеймейтка. България и Балканите са задоволителен извор на подобаващи хрумвания. Ето и нашите 10 скъпи съвета по какъв начин да планираме съвършената сантиментална почивка.

1. Изберете място, което не е в деен сезон.

Особено в случай че предпочитате огромни или известни курорти. Тук обаче има риск някоя от екстрите на SPA-то да не работи или да се може да се употребява единствено с предварителна поръчка. Така че проучете добре хотела, с цел да няма неприятни изненади.

2. Не казвайте на целия свят, че заминавате.

Рискувате да чуете много непоискани препоръки къде би трябвало да отидете и какво би трябвало да извършите, а около тях и някоя друга история за прелестна сантиментална екскурзия. Освен това няколко индивида ще ви се обадят по време на почивката с цел да ви попитат по какъв начин върви, а по-късно ще би трябвало да разкажете най-малко към 100 пъти по какъв начин сте си изкарали, даже и на чистачката в офиса.

 10 скъпи съвета по какъв начин да планираме съвършената сантиментална почивка

3. Не резервирайте през уебсайт за групово извършване на покупки.

Ако държите на усамотение, успокоение и отмора без неприятни изненади – забравете тази алтернатива. По дяволите нали не желаете да се бутате с още 200 индивида в дребния басейн на хотела, а към вас да тичат пищящи деца!
Забравете и за туристическа организация. Най-добре организирайте всичко сами.

4. Не взимайте прекомерно доста книги.

Естествено, че ваканцията не е пълноценна без прочетена книга, само че този път не сте отишли да четете. Не забравяйте – прекарайте времето си дружно.

 10 скъпи съвета по какъв начин да планираме съвършената сантиментална почивка

5. Включете телефона в режим „ не ме безпокойте ” или въобще го изключете.

Не ви е необходим и таблет и преносим компютър. Оставете несвършената работа – работа за извършване постоянно ще има.

6. Забравете диетата.

Сега не е време за филтриране, а за хубаво вино, добра и засищаща храна и доста секс.

 10 скъпи съвета по какъв начин да планираме съвършената сантиментална почивка

7. Не говорете за пари и работа.

Това, несъмнено, е доста мъчно, само че въпреки всичко най-малко за малко можете за малко забравете проблемите и да бъдете момчето или момичето, в което вашият човек се влюби преди време.

8. Не ходете в заведения за хранене сервиращи промо-менюта.

Забравете за всичко на промоция. Нали не желаете сантименталната ви почивка да е промоция!? Седнете в прекрасен и безценен ресторант и поръчвайте, без да гледате цените.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР