Пада ли батерията на телефона ви по-бързо напоследък? Ако и

...
Пада ли батерията на телефона ви по-бързо напоследък? Ако и
Коментари Харесай

Вирус на телефона ли? Да, възможно е

Пада ли батерията на телефона ви по-бързо в последно време? Ако и вие като мен, отговаряте позитивно на този въпрос имам вести за вас. Не, не е наложително апаратът да е фалшив, а в действителност има голяма възможност да сте хванали вирус на мобилното си устройство.
Рязката разлика в работата на батерията е един от най-честите и очевидни признаци за това. И макар че доста хора считат, че да хванеш вирус на телефона е невероятно, това не е напълно по този начин.
 Теленор основава акции, които приобщават всички за по-добро “утре ” Теленор основава акции, които приобщават всички за по-добро “утре ”
Експертът по връзки Вилиана Станева от Теленор показа каква е тактиката на компанията когато става дума за обществено корпоративн...
Миналата зима минах през сходно приключение, по тази причина споделям по какъв начин се оправих с казуса, с цел да спестя нерви и неприятности на други, които биха имали моя неприятен шанс.
На първо място, мобилните ни устройства са податливи на няколко разнообразни типа офанзиви, загатвам такива като спама, фишинга, зловредния програмен продукт, червеи и по този начин познатия троянски кон, сигурно сте чували за него.
Моят проблем се оказа шпионски програмен продукт, който за жалост съумя да източи много значима персонална информация, преди да съумея да отвръщам. Все още не съм изцяло сигурен по какъв начин съумя да се промъкне в устройството ми, само че да, случи се и макар моите и на експерти, с които се съветвах, старания, казусът не беше отхвърлен в точния момент, тъй като реагирахме откакто към този момент всичко се беше случило.
Няколко месеца по-късно, до момента в който плащах сметката си за телефон през мобилното приложение MyTelenor, попаднах на нещо забавно - “Онлайн отбрана ”. Помислих си дали ще работи в действителност? Реших да опитам, оказа се и доста елементарно да задействам услугата непосредствено през приложението MyTelenor. Само с няколко клика и бях предпазен. Но защото към този момент бях опарен един път, взех решение да се съветвам и с човек на място в магазин на оператора. Отидох в най-близкия до мен. Оказа се, че няма проблем да ми обяснят по какъв начин работи услугата. Така няколко минути по-късно, към този момент бях наясно, че един път задействана, услугата работи непрекъснато и незабавно щом засече подозрителен уебсайт, приложение или друга заплаха, ще ме предизвести за това. Освен това имам опцията да прибавям уеб сайтове, които считам за съмнителни и желая да бъдат лимитирани, към към този момент богатия лист. Или пък, мога да отбележа кои уеб сайтове не желая да бъдат ограничавани. Като цяло свободата, която дава услугата, е доста огромна и всеки самичък може да направи настройките си, тъй че да дават отговор на потребностите му.
 Търговският шеф на “Теленор България ”: Основната ни цел е да предоставяме мощно потребителско преживяване Търговският шеф на “Теленор България ”: Основната ни цел е да предоставяме мощно потребителско преживяване
Заради COVID-19, в кратковременен проект би трябвало да развием още цифровите ни благоприятни условия, с цел да обслужваме още по-добре клиентите си. А те...
Още нещо, което ми хареса, е че няма потребност да се смъква в допълнение приложение и работи непосредствено през мрежата на Теленор. Огромен плюс се оказа, че не източва батерията на телефона ми, нещо от което се притеснявах много.
Разбира се няма потребност да споделям, че “Онлайн отбрана ” работи с всички телефони без значение от операционната система и води статистика за рисковите уеб сайтове, в които съм влизал, и заплахите, които услугата е спряла.
Нещо значимо, на което се веселя, че ми обърнаха внимание при консултацията, е че “Онлайн отбрана ” няма да работи, с изключение на, в случай че не съм в мрежата на Теленор, т.е., в случай че употребявам wi-fi, до момента в който сърфирам през телефона или таблета.
Не бях обърнал внимание, до момента в който задействах услугата, по тази причина прелестно се изненадах, когато разбрах, че първите три месеца са изцяло безвъзмездни, а по-късно таксата за потреблението се начислява към месечната ми сметка. Наистина комфортно, тъй като си я заплащам онлайн през приложението на. Оставям и линк, където можете да се запознаете по-подробно с, а в този момент аз отивам да сърфирам на таблета, предпазен и спокоен.
 Теленор показа опита от програмата си Open Mind в онлайн работилница за бизнеса Теленор показа опита от програмата си Open Mind в онлайн работилница за бизнеса
Теленор провежда онлайн работилница за професионалното развиване на хора с увреждания. Събитието под надпис “Шанс за хората с р...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР