П ротестираме, изнасяме речи, имаме велики лидери, сещам се за

...
П ротестираме, изнасяме речи, имаме велики лидери, сещам се за
Коментари Харесай

Фигуристката, която руши бариери в спорта и живота

П ротестираме, изнасяме речи, имаме велики водачи, сещам се за още хиляди неща, само че, не - още задаваме същите въпроси: Защо светът наподобява обезсърчителен? Нима думите са безсмислени? Ще ви го кажа буквално - посредством принуждение не се реализира нищо. Срамно е, че ви го споделя 8-годишна, тъй като това към този момент би трябвало да е в листата ви. Вярно ли е, че щяха да ме почитат повече, в случай че бях синя? Не знам за какво светът не реализира вътрешен покой? Защото желая да мина по улицата и да намеря място, където щастието и покоят се срещат. " Това са думите на 8-годишната Аливия, която тренира фигурно пързаляне.

Нейна треньорка е двадесетгодишната Камерин .

Тя е фигуристка и треньор в подразделението на „ Фигър Скейтинг “ в Детройт – единствената стратегия за фигурно пързаляне за цветнокожи девойки в света, описват във видео от канала на " " във vbox7.

Камерин е измежду хората, които са стигнали доста надалеч. Тя към този момент е разрушила доста бариери и е известно име във фигурното пързаляне. Децата могат да вземат образец от нея освен в спорта, само че и в живота.

Започнала е на 7 години, в първи клас. Прави го от 13 години от понеделник до петък и през събота. Работа, учебно заведение или пързаляне. Трите неща се преплитат. Тук работи, тук тренира и преподава. Желанието ѝ е, когато девойките се пързалят, да се усещат свободни.

Мичиган е нещо като център на фигурното пързаляне .

Навсякъде се виждат огромните звезди - Тара Липински, Тод Елдридж. „ Когато си чернокожа жена в този спорт се чувстваш малко забравена или не напълно на място. Мисля, че е значимо децата да могат да се видят във всяка част на живота, която ги влече. И изключително във фигурното пързаляне “, споделя Камерин.

За хората от Детройт расовите проблеми не са нови .

Някои са се сблъсквали с тях, само че са мълчали, тъй като не са вярвали, че могат да трансформират нещо. Заради икономическата неустойчивост и расово неравноправие популацията на Детройт е намаляло с 60% от 50-те години на 20 век.

Последните 10 години напъните на обществото, на частни начинания и на елементарните хора са ориентирани да трансфорат Детройт в модел за градско възобновление.

„ Много от девойките са комплицирани и не знаят какво да мислят за средата и за всичко,

което става в света. Като треньорка на девойките желая да бъда дръзка и самата аз да съм задоволително мощна, с цел да могат и те да бъдат дръзки. Основната ми цел е да повлияя на тези девойки, на фамилиите им и на живота им отвън леда. Искам да знаят, че могат да са себе си, където и да са. Бъдете по-добри, бъдете над нещата. Не позволявайте на никой да ви споделя, че не сте почтени, задоволително мощни и не би трябвало да сте тук. Мястото ви е тъкмо тук “, споделя Камерин.

По тематиката
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Дете пита татко си: - Тате, като беше дребен, имаше ли компютър? - Не - дава отговор бащата. - А плейстейшън? - Не. - Джиесем?!? -… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниПакистанци, живеещи във Англия, мамят млади дами в родината си. Сгодяват се или се женят за тях и им дават обещание благополучен фамилен живот на Острова. А след това изчезват. Често фамилиите на булките затъват в задължения.Показани бяха автомати, мачете, радиостанции и принадлежности, в това число чукове и клещи за рязане на болтове " Нова вълна е допустима в края на лятото ", съобщи служебният здравен министърПроверяват се всички преминаващи автомобилиДясното е мощна държавностСЗО поддържа и лист на притеснителни щамовеТози месец ще бъде заложен нов „ метод “, в случай че договарянията не успеятЕвродепутатите се безпокоят, че унгарското законодателство прилича признатия в Русия закон против ЛГБТТрифонов: Бъдещият министър председател би трябвало да е с профил, друг от мояТой посочи, че става въпрос за действия за 2021-2022 годинаПодчертава се, че македонската еднаквост черпи своята легитимност от многовековни традицииСърдечносъдовите болести са причина номер 1 за гибел в международен мащаб и в БългарияИзвършителите на побоя са открити и арестувани, и двамата са неведнъж осъжданиПрезидентът приветства участниците в срещата на върхаПодробно са развити механизмите и методите за възстановяване на възможностите за понижаване провалите от пандемията
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР