П ожарникарите в Италия съобщиха днес, че втори пореден ден

...
П ожарникарите в Италия съобщиха днес, че втори пореден ден
Коментари Харесай

Пожарите достигнаха Катания, хора бягат от къщите си

П ожарникарите в Италия оповестиха през днешния ден, че втори следващ ден се борят с горски пожари в Сицилия, които доближиха град Катания, принуждавайки хора да изоставен домовете си, а локалното летище да затвори краткотрайно, оповестява Българска телеграфна агенция.



През последните 24 часа в Сицилия са осъществени 250 интервенции по гасене, от които 50 единствено в Катания. Градът, прочут със своята барокова архитектура, е ситуиран по скатовете на връх Етна на източния бряг на острова.

Пожарите засегнаха региона на Катания с изход към морето, разрушавайки локалния курорт Ла Капанина, където фотоси в обществените мрежи демонстрират овъглени шезлонги и чадъри.



При близо 40 градуса по Целзий горещите ветрове разпалиха пламъци по целия остров, като пожари избухнаха и в провинция Палермо, предизвиквайки дъжд от пепел в столицата на Сицилия, оповестиха локални медии.

Италианският клон на Световния фонд за дивата природа заяви в това време през днешния ден, че близо 20 000 хектара земя на остров Сардиния са потърпевши от пожарите по-рано тази седмица, при които починаха животни и бяха унищожиха вековни гори.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара От форумите: " Според мен е огромна нелепост тази " работа от у дома ". Моето семейство по никакъв начин не се радва. " - Спиридон, 41 година, патоанатом.   Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниНАСА и „ Роскосмос ” в този момент ще проверяват инцидентаАвстралийски правозащитници считат, че потреблението на армията в демократичната народна власт е тревожноКои са животните, които обичат да пият ферментирал плодов сокСитуацията е нетипична и личността на премиера е доста значима, поисквам триумф на Пламен Николов. Това сподели министър председателят Стефан Янев пред журналистиДепутатът от Има Такъв Народ уточни, че кандидат-премиерът е просветен и извънреден специалистНИМХ разгласи сигнален оранжев код за високи температури в 16 области от страната, а в останалите 12 области - жълт кодВръзката, която се ражда сред човек и животно, остава неразривна “Wirtschaftswunder ” – немското икономическо знамение, задвижвано от Opel Kadett A.С помощта на приложение можем да си спестим много времеВижте на кого да честититеКъм момента не сме разговаряли с ДПСИванов: Може би е малко тъжно за страната цялата тази работаТака той отговори на спекулациите, че Пламен Николов е бил посочен „ в последния миг ”Служебният министър председател: Нека се запасим с самообладание и да чакаме мъдростта на партиитеПламен Николов е претендентът за министър председател на " ИТН "  <p>Неимоверните старания на Ме </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР