П о традиция най-възрастният присъстващ народен представител даде началото на

...
П о традиция най-възрастният присъстващ народен представител даде началото на
Коментари Харесай

Мика Зайкова: Нашият мъдър народ ни каза нещо много важно - не иска да живее повече така, иска промяна

П о традиция най-възрастният присъстващ депутат даде началото на първото съвещание на 46-ото Народно заседание. Мика Зайкова от " Има подобен народ " удари първия звънец и на 45-ия парламент.

Колегите ѝ я посрещнаха с овации.
 Мика Зайкова
„ За повторно ми се пада достойнството като най-възрастен депутат да открия нормално национално заседание “, съобщи тя в речта си за откриването.

"Нека да бъдем положителни, дано да бъде усмихнати, дано да бъдем градивни и да работим за фантазията на този народ - за просперираща България , за народ, който има заслужен живот и е заслужен член на Европейския съюз ", прикани Мика Зайкова .

"Надявам се да видя усмихнати лица и подготвеност от всеки от вас да показа своите познания и умения в интерес на България ", добави Зайкова.

"Нашият умен народ ни сподели нещо доста значимо - не желае да живее повече по този начин, желае смяна ", означи още тя.

Мика Зайкова си е направила няколко извода парламентарните избори на 11 юли, написа. Трите съществени, от които са:
Народът ни сподели, че не желае да живее повече по този начин, че желае смяна.Второто значимо нещо, което суверенът сподели е, че не дава болшинство на нито една от партиите, т.е. сподели ни – работете дружно, с цел да осъществите фантазията на България. А фантазиите би трябвало да се сбъдват, дами и господа.Третото значимо нещо, което народът ни сподели, с по-ниската изборна интензивност - да, изборите са демократична процедура, те се ползват, но не ги ли прилагаме доста постоянно. Хайде към този момент да спрем с демократичните процедури и да се захванем на работа. Нито ще е елементарно, нито ще е бързо, само че е допустимо.
Мика Зайкова се пошегува в типичния си жанр, откакто пропусна да разгласи химните на България и на Европейски Съюз . "Моля да ме извините, бабите не помнят ", сподели тя с усмивка на лицето.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> По тематиката.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Двама пияници четат вестник: " Алкохолът редуцира живота на човек на половина ". Баджанак, ти на какъв брой си години? - На 40! - Ето, а в случай че не пиеше,… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниБългария е в рецесия и най-очевидното проявяване на това, е че година нямаме пълноценно и обикновено ръководство, уточни тойИзбрани сме в най-ниска изборна интензивност – това е знак към всички, съобщи водачът на БСППодробности от шефа на пристанище Бургас Янчо Даскалов и шефът на РЗИ в град Георги ПаздеровЕто какво написа някогашният шеф на болницатаОграничения към този момент съществуват в към 2/3 от държавите145 са новорегистрираните с ковид за 20 юлиТова ще е първата стъпка от новата тактика на компаниятаПрез миналия месец развитият свят беше на фронтовата линияЕК продължава да се тревожи от неналичието на бистрота на собствеността на медиите у насБезпрецедентното въоръжено навлизане в президентската институция мъчно може да бъде редактирано в публичната памет със задна дата, споделят от прессекретариата на държавния главаРакетата беше изстреляна от площадка в пустинята в Западен Тексас„ В последните дни демонстрираме с всичките си думи и дейности, че безусловно осъзнаваме това, което лежи на нашите рамене ”, обявиха от партията на Слави ТрифоновСтихията се е развихрила в късния следобяд на понеделникНадписът до фотографията му гласи: „ Подчинявай се. Ваксинирай се ”
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР