В доста интересен пост в социалните мрежи опозиционерът на Корнелия

...
В доста интересен пост в социалните мрежи опозиционерът на Корнелия
Коментари Харесай

БОМБА ОТ КИРИЛ ДОБРЕВ: Живее ли Корнелия с Калоян Методиев?

В много забавен пост в обществените мрежи опозиционерът на Корнелия Нинова в Българска социалистическа партия Кирил Добрев направи забавен намек за персоналния живот на шефката. В послание към правилния на Нинова политолог Калоян Методиев Кирчо недвусмислено загатна, че двамата живеят дружно.

Ето какво написа Добрев:

Уважаеми господин Методиев, сътрудник,

Благодаря за фотографията, която подопечната ви тролска група разпостранява. Тя е направена в изборната нощ на първия тур на изборите в София. За ваша информация, в качеството си на член на градската организация и политолог съм бил част от предизборния щаб на госпожа Ваня Григорова. Гордея се с резултатите, които реализираха обединените леви сили в София.

За разлика от мен, вие, сътрудник, надали може да се похвалите с някакви политически достижения, с изключение на да разхождате кучето на ръководителя на една партия, която под вашите препоръки смъкна резултата от 1 милион на 200 хиляди. Явно с съвещания и тактики няма да стане. За това “инвестирайте ” в евро листата. Успех и нека вторият в нея да влезе.

Въпросното разхождане на кучето на Корнелия е категоричен намек за прекомерно огромна непосредственост сред председателката и Калоян Методиев. А и очевидно политологът обича бостънския териер, с който не се свени да се снима:

Инфо: lupa.bg

Тагове: Корнелия Нинова Кирил Добрев Калоян Методиев БСП
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР