Повишаването на нашето представителство в местна власт ще доведе до

...
Повишаването на нашето представителство в местна власт ще доведе до
Коментари Харесай

Пеевски: ДПС е във възход! Хората ни дадоха своето доверие

Повишаването на нашето посланичество в локална власт ще докара до благоприятни условия за повишение на благосъстоянието на хората от нашите общини и съвременен образ на градовете и селата в взаимната работа с централното управление и парламентарната група на Движение за права и свободи.

Общините, ръководени от Движение за права и свободи, имат цялата ни поддръжка на национално равнище за реализация на своите предпочитани планове, привличане на вложители и възстановяване на бизнес средата, повишение на стандарта на живот на хората.

Ще потвърдим, че моделът за ръководство на Движение за права и свободи в локалната власт значи съвременни европейски общини, които се развиват, от които младежите не бягат, и всички хора живеят почтено.

Искам да се обърна към деятелите и симпатизантите на Движение за права и свободи там, където и идната неделя следва да изберат своите кметове: Имате нашата поддръжка, бъдете спокойни и уверени, имам вяра в триумфа ни и на идните балотажи в Дулово, Тутракан, Николаево, Велики Преслав и Никопол ", съобщи Пеевски.

Източник: blitz.bg

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР