Овните да се организират, а Телците се изправят пред нови

...
Овните да се организират, а Телците се изправят пред нови
Коментари Харесай

Важно за всички! Следва адски трудни дни за много от вас! Още от понеделник се гответе за адски изненади! Ще се случи

Овните да се провеждат, а Телците се изправят пред нови настоятелен провокации. За Близнаците - много напрежение, а Раците да са по- търпеливи. Лъвовете се изправят пред стадий на обновяване, а за Девите седмицата е интензивна. Везните разполагат с плодородни благоприятни условия, а Скорпионите са пред нов стадий. Стрелците да овладеят импулсивността си, а Козирозите ще вземат значимо решение. Водолеите да преодолеят нерешителността си, а деловата стабилизация на Рибите е забележима.

Седмичен хороскоп ОВЕН

Организирайте се

Личната организация ще е от огромна изгода през седмицата.

Притежавате задоволително благоприятни условия за реализиране на проектите, а също така няма да ви липсва и късмет. В контактите и партньорството следва да се настани толерантността и разбирателството, с цел да разчитате на поддръжка. Петък е плодотворен, а събота е променлива. Неприятна ще е неделята. Понеделник е плодороден. Вторник и сряда са чудесни. В четвъртък сте нападателни.

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ

Нови настоятелен провокации

Нови настоятелен провокации ще привлекат вниманието на мнозина от зодията. Ще се ориентирате към взаимна активност, която първоначално ще ви се стори губеща, само че след това обстановката ще се промени. Новини от настоятелен вид ще ви предупредят да се четвъртък е тежък.

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Огромно напрежение

Голяма част от Близнаците са много напрегнати и недоволни от развиването на събитията, а заради ненадейно изменничество някои са мощно смутени и разочаровани. Ситуацията е прекомерно тежка, само че нямате различен метод с изключение на да превъзмогнете неприятностите и да продължите напред. Пътуване и триумфи в петък. Събота носи разочарования, а неделя е раздвижена и цялостна. Делови триумф за понеделник и вторник. Сряда е сложна. Контакти и пътешестване в четвъртък.

Седмичен хороскоп РАК

Действайте търпеливо и отговорно

Бързи и решителни дейности, само че от време на време прибързващи заради прекомерно оптимистична настройка. Като изключим нетърпението за по-умерени дейности няма подозрение, че демонстрирате ярка интензивност и забележителна конкурентоспособност. Петък издига спънки. През уикенда отдъхвате интензивно. Понеделник е надеждно начало, а във вторник акцентирайте върху виновните си задания. В сряда сте енергични, а четвъртък ви радва с облаги.

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Обновление и прогрес

Духовно, прочувствено и физическо обновяване са белезите на новия интервал. Това естествено не значи, че отговорностите ви ще намалеят, само че е гаранция за пълностоен живот, прочувствено задоволство и ново равнище на персонално реализиране. Петък ще ви изненада с вести. Материални и любовни каузи ще ви ангажират през уикенда. Значителна интензивност е годна за понеделник. Вторник е съразмерен, сряда е сполучлива, а четвъртък – любовен.

Седмичен хороскоп ДЕВА

Интензивна седмица

Съдбовното въздействие разделя Девите на две категории през седмицата. За едната част от вас са присъщи ярката борбеност, кавгите по финансови или материални аргументи, прибързаността в дейностите и изявената конкуренция, а останалите от зодията ще изразят в цялост своята активност в любовната сфера. В петък сте дейни. Уикендът е спокоен. Понеделник и вторник са удобни. Тиха и спокойна е сряда, а четвъртък - пълностоен.

Седмичен хороскоп ВЕЗНИ

Благодатни благоприятни условия

стрират в цялост тези характерности през седмица. Голяма част от представителите на знака демонстрират колебливост, а други ще утаяват истината както за близките, по този начин и за себе си. Петък отрежда веществен триумф. Активно минава събота, а в неделя проектите ви се нарушават. Трудни ще са понеделник и вторник. Сряда е положителна, а четвъртък – нервозен.

Седмичен хороскоп СКОРПИОН

Устремени към нов стадий Скорпионите изрично са се устремили към нов стадий в живота си, което не след дълго ще има и фактическо удостоверение в действителността. Събитието мъчно може да се преглежда като развиване в обособените му посоки, защото за момента не е задоволително изразително. Петък е натоварен и изпълнен със разногласия. Събота е хубава, а неделя е неуместна. Много сполучливо ще действате в понеделник. Във вторник сте постоянни. В сряда очаквайте вести. Четвъртък е печеливш.

Седмичен хороскоп СТРЕЛЕЦ

Овладейте импулсивността

Силна нервна превъзбуда, голям брой хрумвания и безпричинно прибързване. Тази образност постоянно е комбинирана с съмнения в избора, което води до неустойчивост. Заемете се с преодоляването на импулсивността и не прибързвайте. Само по този начин ще имате гаранция, че ще преодолеете зародилите спънки. В петък действате изразително, а през уикенда се насочвате към контакти. С компликации се сблъсквате в понеделник и вторник. Сряда и четвъртък са плодотворни.

Седмичен хороскоп КОЗИРОГ

Вземане на значимо решение

В момента за представителите на Козирог е от изключителна значимост да вземат решение по въпрос, който визира бъдещето им. Едновременно с това следва да изберете новата тенденция на развиването си и изрично да се устремите към трансформации. Това е съществената ви цел. Петък е начало на значими промени. През уикенда сте неуверени и нестабилни. Полезни контакти осъществявате в понеделник, а вторник е непосилен. Сряда ражда очаквания. Четвъртък е прекрасен.

Седмичен хороскоп ВОДОЛЕЙ

Преодолейте нерешителността си

Ситуацията при много Водолеи не е доста по-различна от тази за предхождащия знак, само че вие не сте по този начин безапелационни и твърди както тях. За преобладаващата част от вас основна е информацията, а за тях – дейностите. Няма да е неприятно да си вземете поука от „ съседите ”. В петък действате сполучливо. Събота и неделя са спокойни и сполучливи. Понеделник е сполучлив. Вторник носи вести, а сряда – разочарования. Четвъртък е начало на промени.

Седмичен хороскоп РИБИ

Решителен интервал

Предстоящата седмица се оказва решителна за огромна част от Рибите. В случая най-често става въпрос за бъдещата ви делова непоклатимост. В това отношение за вас в действителност се разкрива нов стадий, чието реализиране е несъмнено. Ролята на персоналния ви метод абсолютно е изключително значима. Петък е сполучлив за делата ви. В събота сваляте напрежението, а неделя е плодотворна. В понеделник - удобна смяна. Вторник, сряда и четвъртък са хубави дни.

 

За жената
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР