ОвенВремето ще е достатъчно успешно, ако внимателно планирате нещата. Дори

...
ОвенВремето ще е достатъчно успешно, ако внимателно планирате нещата. Дори
Коментари Харесай

Хороскоп за 25.12.2019

Овен
Времето ще е задоволително сполучливо, в случай че деликатно планирате нещата. Дори и не се опитвайте да създадете у близките усещане, че сте работещ човек. Достатъчно ще бъде, в случай че просто не дремете на работното си място. Ако съумеете да не се разстройвате за дреболии, всичко ще бъде наред. Разположението на планетите е такова, че всички Ваши дейности внезапно може да се извърнат против Вас, в случай че не сте деликатни към настроението на околните си. На работата - тишина. И да мисли началниът кого да уволни, за в този момент заканите няма да Ви обиден.

Телец
През този ден точно музиката ще помогне на Вас и Вашия обичан човек да се почувствате като едно цяло. Главното е, музиката да бъде подбрана вярно, като се имат поради настроенията и желанията ви. Към това мощно оръжие би трябвало да се отнасяте деликатно и внимателно.

Близнаци
Дали има някой, който, както Вас, да умее да изпита наслаждение, без значение дали е самичък или в компания? Само че в дадения миг сте настроени да изпускате единствено позитивни флуиди, с коете не можете да не привлечете към себе си извънредно доста хора. Всичко може да приключи с това, че до Вас да се приближи някой, който може да Ви стане повече от другар. Не пропускайте този човек: необикновен, отзивчив и напълно не наподобяващ на хората, с които сте привикнали да поддържате връзка

Рак
Денят ще бъде забавен и полезан за Вас, защото е обвързван с придобиване на нов опит и разкриване на примамливи вероятности. Трябва да сте подготвени да извършите първата крачка - може да е рискована и сложна, само че даваща Ви опция да изпреварите съперниците и да се доближите до задачата. Ще се влошат връзките с хора, които дълго време са успявали да скрият недоброжелателното си отношение, показвайки го под маската на приятелско разположение. Вечерта е вероятен спор, от който ще разберете, че сте се доверявали на неподобаващ човек.

Лъв
Денят е удобен за отдих и отдалечаване от ежедневните проблеми. Ще Ви се появи предпочитание да се скриете от хората и да се усамотите. В работата ще можете да постигнете триумфи, в случай че действате планувано. Днес сте изпълнени с сила, доста сте дейни и може да поемете доста и разнородни задания. Старайте се, да не се преуморявате и си оставете време за отдих. В персоналните връзки всичко ще се подрежда удачно. Вероятни са нови запознанства.

Дева
Оплаквате се, че Вашата половинка напълно не Ви схваща! А може би виновността за това да не е нейна, а Ваша? Може би говорите на неясен за нея език, желаете невъзможното или си мислите, че тя чете Вашите мисли. Опитайте се, да си визиите, че сте на нейно място и погледнете нещата с нейните очи.

Везни
Днес ще бъдете спокойни и разсъдливи. И колкото и да е необикновено - прекомерно. Всъщност, любовта и разсъдъка не се съчетават изключително, и по тази причина Вашата половинка няма да бъде във екстаз от измененията, ставащи с Вас през този ден. Постарайте се да съхраните в себе си въпреки и капчица от своето всекидневно безумие...

Скорпион
Не е наложително да контролирате всички аспекти на своя живот. Всички те са на път към триумфа и не си заслужава като кокошка-носачка да вдигате звук за всяка дреболия. Вие сте изложени на риск да прекалите с напъните си и вследствие на това да попречите, а не да ускорите всичко. Не би трябвало да се пробвате да пришпорвате събитията. Позволете им да се развиват естествено и дано да се разтворят като цветче. Позволете на мислите си да се съсредоточат в бъдеще на това, което желаете да достигнете през идващия стадий.

Стрелец
Няма да е елементарно през днешния ден да предприемете някаква виновна крачка, само че неизбежно ще се наложи, да извършите това. В противоположен случай в персоналния Ви живот може да стартират много комплицирани проблеми, решаването на които ще бъде на практика невероятно.

Козирог
Сега небесата са в чудесно въодушевление – в такова, че желаят да оказват помощ на всеки от нас да откри идеалния сътрудник. Във Вашия случай това е изключително настоящо. Вселената има твърдото предпочитание да Ви помогне да си намерите не краткотраен, а непрекъснат сътрудник, който да не е просто подобаващ. Той би трябвало да бъде идеален. При всички положения ще намерят метод да Ви насочат, с цел да стигнете до това съдбоносно запознанство.

Водолей
Дошло е време да изясните връзките си с индивида, който напоследък не един път Ви е карал да преживявате и да се вълнувате. Да сложите точка на някои от проблематичните въпроси не е елементарно, тъй като прелестно разбирате, че това би означавало да сложите точка и на вашите връзки. Но най-малко би трябвало да изкажете своите искания... Нужна Ви е поддръжката от страна на непосредствен човек, на който няма да се постанова да обяснявате, за какво всичко ставащо е по този начин съществено и значимо за Вас. Работата ще Ви помогне да се отвлечете и да забравите, само че няма да постигнете кой-знае какви резултати. Мислите Ви ще са заети със напълно други неща...

Риби
Атмосферата на деня подтиква към ексцентрични решения. Но с цел да реализирате това или това автентично желание, ще се наложи да се придържате към избрана дисциплинираност, а е допустимо да се наложи да пожертвате някои и други благоприятни условия. Започнатото през вчерашния ден ще има смисъл единствено в случай че се приключи до края на деня. Ако имате предпочитание за развлечения, от рано се погрижете за техническата сигурност. Любовните връзки Ви дават обещание изненади, като не всички от тях ще са приятни, изключително в случай че става дума за интимна непосредственост./lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР