Овен Време е да помислите как да си зарадвате душата -

...
Овен
Време е да помислите как да си зарадвате душата -
Коментари Харесай

Най-точният хороскоп за днес, 28 юни

Овен
Време е да помислите по какъв начин да си зарадвате душата - дали с ремонт вкъщи или с отмора край морето. Идеи няма да ви липсват, а и хора, които да ви предизвикат също. Важното е да знаете какво желаете.

Телец
Действате нападателно, само че пък с финес, пробвайки се да наложите своето. Лошото е, че желаете прекалено много неща, а денонощието към момента е 24 часа.

Близнаци
На думи всичко наподобява прелестно, само че стигне ли се до каузи прекалено много се разпилявате. Ефективно би било да вършиме най-много 2 неща, не повече.

Рак
За действителна помощ през днешния ден разчитайте на другари и съидейници, а за прочувствена поддръжка се обърнете към членовете на фамилията си. Важното е, че има кой да ви бъде опора в сложни моменти.

Лъв
Днес ще имате голяма потребност да споделите блестящите си хрумвания, което може да ви донесе положителни дивиденти пред началниците. Все отново внимавайте какво споделяте.

Дева
Планирането през днешния ден ще е вашата буря. Способни сте да предвидите развоя на събитията, което напряко ви приближава до международните специалисти.

Везни
Днес ще сте като капризни деца, само че пък по този начин ще получите повече внимание, а и ще постигнете това-онова. Важното е да не прекалявате с капризите.

Скорпион
Опитвате се да манипулирате другите и изключително хората, с които работите. Този метод прави работа, само че до момента в който " жертвите " са в незнание.

Стрелец
Днес сте под специфична протекция, което ще направи хората съпричастни и неспособни да видят грешките ви. Не прекалявайте с добротата им.

Козирог
Прекалено съществено ще подхождате към простичките неща. Отпуснете душата си, животът е наслада и горест, просто го живейте.

Водолей
Ако се вслушате по-внимателно в себе си, бихте могли да чуете доста неща. Имате потребност от малко време да останете сами, с цел да разберете по-добре какво става.

Риби
Направо мъчително чувствителни ще сте през днешния ден. Способността ви да усещате възприятията на другите е подарък, само че и задължение. Просто не правете оценка на нещата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР