ОвенВъзможно е да усетите някакво напрежение в личните ви отношения.

...
ОвенВъзможно е да усетите някакво напрежение в личните ви отношения.
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 19 декември: Динамичен ден за Лъв, Стрелец - отстоявайте собствените си чувства

Овен

Възможно е да усетите някакво напрежение в персоналните ви връзки. Може би ще бъдете обезпокоени от възможен назряващ спор, овладейте се и предприемете дейности, с цел да избегнете конфликтите във връзката ви. Възможно е да изпаднете в известно несъгласие през този ден. От това не би следвало да изпаднете в обезсърчение, а в противен случай.

Телец

Със сигурност ще се справите с всички зародили обстановки. Денят е подобаващ за привършване на един стадий от живота ви и започване на нова фаза. Препоръчително е да не търсите съпоставяне сред персоналният си живот с този на останалите познати на вас двойки. Помислете за вашето благополучие.

Близнаци

Денят ще се окаже във ваша изгода що се касае по паричните въпроси. В каквото и да инвестирате бъдете сигурни, че няма да съжалявате. Ще можете да изградите нови мисловни модели, които ще извърнат сантименталната страница във връзката ви, с цел да бъдете на първо място щастливи. Също по този начин ще имате опцията да изгладите взаимоотношенията си.

Рак

Ще останете извънредно задоволени от изхарчените пари през този ден. Също по този начин имате опция да заделите забележителна сума пари, с цел да закупите коледни дарове за ваши другари, близки и родственици Двойките в началото няма да намерят допирни точки, само че с течение на часовете, ще успят да реализират съглашения с някои дребни взаимни отстъпки. По този метод ще изградите връзките си към по - положително.

Лъв

Очаква ви един динамичен ден, изпълнен с доста дейности за реновиране на дома или офисът ви. Трябва съществено да се отнасяте към финансите, тъй като има възможност да пропуснете нещо за което ще съжалявате. Възможно е да ще изпитате известни съмнения през този ден. Може би ще бъдете малко загрижени, само че като цяло няма да ви се отрази толкоз зле.

Дева

Бъдете извънредно деликатни през днешния ден, тъй като ви чакат някои непредвидени разноски, които ще се отразят зле в близкото бъдеще. Влюбените двойки ще могат да се насладят на едни хармонични и щастливи часове през този ден. За разлика от други дни през днешния ден, прочувствените думи във връзката ви ще бъдат мотивиращи.

Везни

Днес ще имате известни усложнения с намирането на вярното решение. Бихте могли да приключите този ден с церемониалност, дружно със специфичният обичан за вас човек хора, само че въпреки всичко ще би трябвало да положите спомагателни старания за празничната подготовка. Всяка ексцентрична концепция е добре пристигнало и не сдържайте своите пориви.

Скорпион

Възможно е някои от вас да се опитат да преобладават над всички или най- дребното да се съпоставят с другите. Това може да сътвори сериозна борба както към близки, по този начин и към не чак толкоз добре познати хора. Препоръчително е през този ден да не изпадате в такива положения и да изисквате от егото си да ви докара към нежелани усложнения.

Стрелец

Днес, можете да си прекарате отлично и да се забавлявате, стига да останете правилни на себе си. Трябва да се мотивирате от личната си пристрастеност, а не от желанията на някой различен. Отстоявайте личните си усеща. След като вземете решение, макар всички вътрешни подозрения, задачите ви явно ще влязат в нужният поток.

Козирог

Може би, ще прибегнете към мними оправдания, тъй като съвестта ще ви изяжда от вътрешната страна. Въпреки всичко, не се подлагайте на напрежение, изключително когато се пробвате да давате пояснения. Ще би трябвало да бъдете доста безапелационни, само че на първо място почтени с тези, които не желаят нищо друго от вас, с изключение на цялата откровеност.

Водолей

Може би, някои от вас ще пожелаят да узнаят всичко за всички, но това не е минус, а по скоро положително качество. Това е по този начин, тъй като обичате да научавате нови неща, да търсите нови хоризонти и да прониквате в човешката психика, с цел да помогнете, в случай че се наложи.

Риби

Винаги можете да разчитате на себе си и през днешния ден ще бъде по този начин, но най-много, в никакъв случай не позволявайте на другите да слагат на везни персоналните ви качества. Вероятно, това е по този начин, тъй като постоянно се пробвате да се обърнете към хората с добротата си, даже и към тези, които не са настроени доброжелателно към вас.

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР