Овен Ще се опитвате да накарате другите да направят каквото вие

...
Овен
Ще се опитвате да накарате другите да направят каквото вие
Коментари Харесай

Вижте хороскопа си за днес, 2 април

Овен
Ще се пробвате да накарате другите да създадат каквото вие сте решили, а това несъмнено не е демократично държание, даже да е напълно, напълно благовидно прокарано мнение.
  Телец
Ден за наслада и развлечение. Излезте на открито, позволете на света да ви види, да ви се порадва. Съберете светлина и наслада в душата си, пролет е!
  Близнаци Един ден, в който хем да спрете, хем да не спирате, хем да анализирате, хем да съзерцавате. Странен и необикновен ден, в който да обедините дребното и огромното, персоналното и общото, да откриете смисъл и цел.
  Рак
Попътувайте, погледайте нацъфтелите цветя и дръвчета, подишайте аромата на земята, послушайте звуците на птички и пчелички, събудете живота в себе си. Ден за свързване и разцъфтяване.
  Лъв
Най-хубавото през днешния ден ще е да извършите нещо, което не сте правили до този миг, да погледнете през други очи, да разчупите рамките си. Позволете си да бъдете разнообразни.
  Дева
Бъдете смели, управлявайте щастието си. Преди това, обаче, запитайте се - знаете ли какво е щастието, вашето персонално благополучие и дали можете да го управлявате?
  Везни
Да осъществите фантазиите си не е елементарна работа, само че преди този момент би трябвало да поемете отговорност за тях. Мечтите са като всичко друго, имат потребност някой да се погрижи за тях, да ги поддържа и да им даде късмет. А вие вършиме ли го?
  Скорпион
Неделя е толкоз прекрасен ден, изключително когато сте в приятна компания, която да очаровате. Ден за креативна изява по креативен метод, даже да не знаете какво и по какъв начин да извършите, отново ще се справите.
  Стрелец
Хубав ден за планински занимания. Ако нямате тази опция, излезте на чист въздух. Цъфтящата природа ще ви въодушеви и пречисти. Освен това ще ви даде и нови хрумвания. Ден на приятни изненади.
  Козирог
Ден да разширите кръгозора си. Непременно се раздвижете, какъв брой по-далеч, толкоз по-добре. Важно е да погледнете света си отдалеко, по нов метод и с други очи.
  Водолей
Опитайте да се погледнете в профил и си отговорете на въпроса - дали нещата, за които страдате са персонално ваши или сте поели върху себе си непозната виновност и непознати настроения. Онова, за което мислите най-вече ви управлява, можете ли да спрете?
  Риби
Светът ще ви сервира много изненади, а вашата задача е да участвате в играта, само че без да се пробвате да режисирате, единствено влезте в роля.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР