ОВЕН Седмичен любовен хороскоп за зодия Овен: Тази седмица много Овни

...
ОВЕН
Седмичен любовен хороскоп за зодия Овен: Тази седмица много Овни
Коментари Харесай

СЕДМИЧЕН ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП: 29 НОЕМВРИ – 5 ДЕКЕМВРИ, 2021

ОВЕН

Седмичен любовен хороскоп за зодия Овен: Тази седмица доста Овни може да почувстват изостряне на връзките и негодувания в персоналния им живот. Опитайте се да не бързате със заключенията и да не влизате в спор. Малко евентуално е да съумеете бързо да се помирите след спор или сложна конфликтна обстановка. Не чакайте бързо разрешаване на отрицателната обстановка.

Не позволявайте на подозренията в честността на хората към вас да се развихрят – евентуално отрицателните взаимоотношения са резултат от неверни дейности в предишното ви. Коригирайте грешките и се пробвайте да признаете виновността си, в случай че има такава, и поискайте амнистия – това ще стопи леда сред вас. Въпреки всичко, тази седмица е чудесна за промени, както планувани, по този начин и спонтанни.

ТЕЛЕЦ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Телец: Пазете се от натрапчивостта – това може да изостри връзките ви с противоположния пол през тази седмица. Изберете гальовен облик и се пробвайте да не проявявате прекалено много самодейност в любовта. Вашите близки ще ви припомнят за себе си и ще ви оказват помощ да постигнете това, което желаете. Направете подарък на някой, на който държите, само че се пробвайте да останете в сянка за известно време.

Благоприятна седмица за пояснение в обич, при изискване че сте сигурни, че ще ви се отговори по този начин, както желаете. Мнозина може да възприемат вниманието ви и да се опитат да създадат връзката по-дълбока до степен на фикс идея, тъй че се пробвайте да не оказвате напън върху другите, само че и не оставайте в сянка прекомерно дълго.

БЛИЗНАЦИ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Близнаци: Не се захващайте с всичко едновременно – тази седмица няма да съумеете в доста неща или ежедневните компликации и проблеми ще се задълбочават. За да се справите с тях, направете пауза и се пробвайте да си починете. В живота на свободните Близнаци може да се появи нова забавна персона или да осъществите сантиментално запознанство.

През тази седмица не планирайте промени, изключително свързани с ремонт и строителство – надали ще се справите с компликациите и ще запазите мира в фамилията. Звездите поучават Близнаците да отделят повече внимание и време на себе си, да не влизат в спор с другите, в противоположен случай различията по решаването на ежедневните проблеми могат доста да под напрежение седмицата ви.

РАК

Седмичен любовен хороскоп за зодия Рак: Не чакайте самодейността от обичания човек – тази седмица ще ви е мъчно да намерите контакт и да действате импулсивно и в единодушие, както преди. Опитайте се да не бързате със заключенията и да не давайте мотив за ревността и отрицателните си мисли – в края на седмицата всичко ще си пристигна на мястото. Не чакайте бързо разрешаване на сложен проблем и бъдете търпеливи.

Не ревнувайте и се опитвайте да не се поддавате на отрицателни страсти и прекарвания – всичко ще се окаже изцяло друго от това, което сте мислили. Помагайте на другите и слушайте какво ви споделя обичаният човек – това ще стопи леда сред вас. Това не е седмица за решителни дейности и смяна, тъй че бъдете търпеливи и изчакайте.

ЛЪВ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Лъв: Не се опитвайте да оказвате напън върху колегата си или да проверявате думите му, тъй като в някои случаи държанието ви ще бъде оценено като нападателно. За да се справите с някои неудобства, изпълнете започнатите задания или се пробвайте да срещнете някой, който не сте виждали отдавна. В животът на свободните Лъвове тази седмица може да се появи ново другарство или непредвиден поврат.

Погрижете се за себе си и се пробвайте да не стоите надалеч от събитията – единствено по този начин можете да извършите това, което желаете да вършиме тази седмица. Звездите ви поучават да бъдете по-често в обществото или да дадете мотив за горделивост на колегата – това ще направи връзката ви по-ярка и по-силна. Опитайте се да не влизате в спор с никого и да спазвате отдалеченост.

ДЕВА

Седмичен любовен хороскоп за зодия Дева: Обърнете внимание на околните и се пробвайте да погледнете по друг метод на това, което ви тревожи или плаши – звездите ви поучават да проявявате повече внимание и обич към тези, които цените и обичате. Пазете се от кавги и се пробвайте да измененията решението си – някои обстановки ще изискват от вас да разширите хоризонтите си и да бъдете по-внимателни към себе си и другите.

Не настоявайте за личната си праведност – евентуално е, като вършиме някои изводи, доста грешите или не виждате цялостната картина на протичащото се. За тези, които към този момент са във връзка, звездите се поучават да проучват своите неточности и неприятни моменти в живота – това ще ви помогне да се справите с компликациите и трудностите. Не позволявайте на отрицателните си страсти да се развихрят и стойте надалеч от тези, които ви нервират.

ВЕЗНИ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Везни: Страхотна седмица за помиряване с околните – този път ще бъдете задоволително безапелационни и красноречиви, с цел да разрешите доста от проблемите и неприятностите, които преди този момент са ви преследвали. Пазете се от кавги – всевъзможни опити за оказване на напън върху другите, спорове и отбрана на личното си мнение може да не са във ваша изгода.

Не се занимавайте с всичко едновременно – доста проблеми ще изискват от вас да бъдете общителни, способни да преговаряте и да показвате темперамент. За да се справите с тях, действайте с другите и се пробвайте да покажете своите артистични и духовни качества. Можете елементарно да се справите с всевъзможни проблеми, в случай че деянията добрина и състрадание към тези, които са ви скъпи.

СКОРПИОН

Седмичен любовен хороскоп за зодия Скорпион: Бъдете дейни във връзката си и не се опасявайте да бъдете завладяващи – това няма да ви нарани или да скапе връзките ви с другите. Мнозина ще желаят вашата поддръжка, обич, тъй че не се изолирайте единствено в себе си и обръщайте задоволително внимание на тези, които са наоколо, изключително на децата. Седмицата е чудесна, както за работа в екип, по този начин и за релакс.

Добра седмица за възстановяване на персоналния ви живот и търсене на огромната обич. Този път ще можете да решите и да извършите доста, в случай че деянията малко повече самодейност от нормално и не се страхувате да изглеждате натрапчиви. Пазете се от кавги и не вярвайте на клюки и злословия – мнозина съзнателно ще ви предизвикат към ревнивост и съмнение към обичания човек.

СТРЕЛЕЦ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Стрелец: Не слушайте никого и следвайте личните си чувства – вие сте на прав път, даже в случай че другите се пробват да ви настроят против вашия човек. Ще преодолеете самотата и споровете, при изискване, че деянията доброжелателност и започнете да съчувствате на проблемите и неприятностите на другите хора. Помогнете им, в случай че бъдете помолени да го извършите.

Погрижете се за себе си и преосмислете държанието си – доста от препоръките, получени тази седмица, ще ви оказват помощ да видите грешките и пропуските, които ненапълно ви пречат да постигнете триумф в любовта.

КОЗИРОГ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Козирог: Погрижете се за себе си и се пробвайте да завържете няколко познанства, в случай че сте необвързани. За тези, които към този момент са във връзка, звездите поучават да се вслушате в интуицията си или да извършите нещо бясно, за затопляне на пристрастеностите. За да се справите с ревността, пробвайте се да не се фокусирате върху отрицателното, просто изчакайте.

Не стойте в сянка – тази седмица ще сте задоволително сполучливи, с цел да се справите с всички компликации и неприятности, за които сте мислили в последно време. Звездите ви дават обещание сантиментален поврат на събитията, в случай че останете дейни и не се фокусирате върху ревността и отрицателните мисли. Настройте се на позитивното и останете в центъра на събитията.

ВОДОЛЕЙ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Водолей: Опитайте се да не оставате настрана – доста хора ще се нуждаят от вашата помощ или съвет тази седмица. Слушайте себе си, използвайте опита си – звездите ще ви оказват помощ да се справите с компликациите и трудностите, каквото и да се случи тази седмица. Направете подарък на обичания човек или се пробвайте да намерите верните думи и всичко ще се окаже даже по-добре, в сравнение с сте възнамерявали.

Много добра седмица за създаване на любовни връзки, пояснения в обич или решителна стъпка като женитба, взаимен живот или обмисляне на дете. Ще бъдете доста дейни и ще можете да постигнете всяка своя цел, в случай че деянията повече интензивност, самообладание и се опитате да се вслушвате в препоръките, желанията и молбите на околните хора.

РИБИ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Риби: Страхотна седмица за обогатяване на връзката, в случай че виждате смисъл, че има смисъл да продължавате. Звездите ви дават обещание нов поврат в любовта, в случай че сте откровени и няма да манипулирате и мамите никого. Слушайте себе си, личните си усеща – те несъмнено няма да ви подведат и ще ви оказват помощ да се справите с съвсем всевъзможни компликации и трудности. Слушайте какво имат да кажат или изискат вашите близки.

Благоприятна седмица за създаване на връзки с обичания човек, изключително след дълъг интервал на недоразумения. Ще съумеете да преодолеете всички психически бариери, в случай че деянията темперамент и настоявате за помиряване. Някои отрицателни страсти могат да припомнят за себе си в средата на седмицата, само че можете да се справите с всичко, в случай че се вслушате в интуицията и сърцето си.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР