ОвенРазпределението на планетите ще създаде благоприятна атмосфера да изгладите всички

...
ОвенРазпределението на планетите ще създаде благоприятна атмосфера да изгладите всички
Коментари Харесай

Хороскоп за 23 февруари: Деви - бъдете смели, ще спечелите

Овен

Разпределението на планетите ще сътвори удобна атмосфера да изгладите всички проблеми сред вас и колегата ви. Търсещите любовта да се насочат към места за творчество или наоколо до мероприятия с доста деца и родители.

Опитайте се да черпите опит и познания от тези, които към този момент са на върха и са минали сложния път към триумфа. Дори да си спестите единствено една неточност, отново ще сте една крачка пред останалите по пътя към върха в кариерата.

Вместо да се чудите, дали да си върнете дълга към някого или да изчакате взимането на заплата, по-добре първо се погрижете за отговорностите ви. Другите неща може да почакат, само че в случай че изгубите доверието на околните ви, идващият път няма да има кой да ви се притече на помощ.

Телец

Астралната настройка през днешния ден ще обезпечи всички съставни елементи за една прелестна, сантиментална вечер. За да изпипате всички елементи до край, не подценявайте положителната храна като част от цялата картинка.

Днес, може да ви е доста мъчно да се концентрирате след отпуск по болест или продължителна отмора. Бързо ще би трябвало да влезете в темп и да не показвате уязвимост, с цел да не бъдете смачкани от сътрудниците си.

Много е евентуално през днешния ден да се чувствате напрегнати от обстоятелството, че сте поканени да отидете на място, което ще изисква много средства. Обмислете добре, дали този ексклузивен разход ще ви донесе някакви позитиви.

Близнаци

Всички планети ще са в прелестна настройка, с цел да превърнете срещата си с обичания ви човек като паметно, прелестно прекарване. Разговорът ви ще върви като по вода и ще разберете основни неща за характера на колегата ви.

Силата и властта ще дойдат при вас при натрупването на повече познания и опит. Колкото повече научавате, само че и в същото време показвате и прилагате тези нови познания, толкоз по-ценен и почитан кадър ще бъдете за екипа ви.

Свързването ви със остарели познати и сътрудници може да се окаже ключът към нови сполучливи планове. Обменете хрумвания и доста скоро може да се окажете създатели на печеливш бизнес.

Рак

Ако ви следва среща с човек, който познавате от скоро, то ще разберете, че имате много допирни точки и общи тематики, които да обсъждате. С всяка последваща среща, връзката ви ще става по-задълбочена и сериозна.

В случай, че другар ви помоли за услуга през днешния ден, то не трябва да смесвате персоналните ви връзки с бизнеса. Добре помислете какви последствия биха имали дейностите ви и дали всичко няма един ден да се обърне против вас.

Въздържайте се от взимане на заеми през днешния ден. Опитайте се да се разполагате съгласно чергата си и не се разпростирайте доста в устрема си да скриете затрудненото ви финансово състояние.

Лъв

Денят ще е превъзходен да анализирате връзката си досега и да помислите по какъв начин може да я подобрите, тъй че да стане по-устойчива и постоянна във времето. Излизащите на първа среща ще създадат положително първо усещане и ще положат основите на бъдеще връзка.

Днес, шансът няма да е на ваша страна, тъй че не поемайте огромни опасности, защото най-вероятно ще вземете неправилни решения. Придържайте се към това, което към този момент знаете и работи за вас, въпреки и да е по-консервативно като метод.

Възползвайте се от всичко, с което разполагате досега и намалете пазаруването на нови неща, без значение дали става дума за облекла, храна или козметични артикули да вземем за пример. Минимализмът като философия ще ви отрази отлично.

Дева

Днес, несъмнено ще бъдете сюрпризирани от вашата половинка с сантиментална вечеря готова особено за вас. Може да си мислите, че нямате никакъв принос към всичко, само че в действителност реакцията и методът, по който отвръщате на жеста ще е основен за вас.

Бъдете смели и изложете революционните си хрумвания. В началото може да ви помислят за много ексцентрични, само че след това ще спечелите доста фенове и ще видите доста протегнати ръце, който биха ви помогнали да развиете плана си.

Време е да измененията метода, по който ви възприемат хората и да инвестирате в по-професионален дрешник. Официалното облекло на работното ви място, мигновено ще промени отношението на хората към вас.

Везни

Определено през днешния ден ще сте по-податливи да угодите на капризите на половинката си в устрема ви да създадете добра фамилна атмосфера, без разногласия и кавги. Проявете предпочитание да вършиме нещата дружно, вместо да сте просто реализатор на желанията на колегата ви.

Индивидуално изпълнените задания през днешния ден, ще ви донесат много позитиви за това по какъв начин се справяте с работата и ще е прелестно доказателство за това какъв брой добър експерт сте.

В случай че сте във финансов застой и имате чувството, че нищо положително не се случва, то имайте самообладание да до момента в който отмине този неподходящ интервал. Вселената ще ви се отблагодари, а вие ще сте се научили по какъв начин по-добре да управлявате персоналните си финанси.

Скорпион

Днес, ще ви се наложи да слушате повече и да се пробвате да четете сред редовете, вместо да изтъквате по какъв начин вие вършиме нещата и по какъв начин вашите способи на деяние са по-правилни. Дайте късмет на колегата ви да изрази личната си позиция.

Всяка машинация и неистина би се отразила пагубно на кариерата ви, тъй че бъдете бранител на истината. Бъдете откровени с сътрудниците ви, въпреки и с риск да нараните възприятията на някого.

Отделете средства за профилактични прегледи, с цел да не се окажете в обстановка, в която да би трябвало да платите тройно, с цел да закрепите здравето си.

Стрелец

Към сегашния миг може да поддържате връзка с някого, който доста харесвате и желаете другарството ви да прерасне във връзка, само че всичко зависи от желанието на другата страна, дали е подготвена за сериозна връзка. Опитайте се да разучите желанията на индивида против вас.

Възможността, която чакате от доста време може да се окаже тъкмо пред вас, само че не си мислете, че ще се появи с гръм и тропот. Бъдете нащрек и се оглеждайте за този късмет, с цел да не ви подмине.

Личната ви промяна може да се окаже отскокът, от който имате потребност, с цел да повишите облагите си. Инвестирайте всичко във вас самите във тип на образование, грижи за здравето и външния ви тип и доста скоро всичко ще ви се отплати.

Козирог

Всичко, което вършиме дружно с вашият сътрудник дружно като екип, ще ви се получава по най-хубавия метод. Хармонията и спокойствието посред ви ще ви направи една същинска машина.

Макар да не се чувствате на мястото си измежду хора боравещи с доста термини и професионален диалект, не се стряскайте от първото си усещане. Всички са били начинаещи като вас и са се учили в продължение на години.

Положените старания и старателен труд ще дадат своите резултати, тъй че ще имате опцията да се радвате на положителни финансови бонуси, които да похарчите за вас и фамилията ви.

Водолей

Тези от вас, които са в търсене на своята половинка, през днешния ден може да попаднат на човек, който се опасява да изрази възприятията си, защото не е уверен в крайния резултат. Дайте късмет, в случай че прецените, че индивидът против вас има позитивни качества.

Днес, елементарно може да попаднете в нечий капан и да бъдете манипулирани. Останете правилни на себе си и не взимайте монетни решения, които не сте обмислили авансово.

Определено през днешния ден ще има известно напрежение у вас във връзка, дали ще съумеете да се справите с сложната финансова обстановка с голям брой разноски и сметки за заплащане. Не оставяйте на случайността да дефинира решенията, които взимате.

Риби

Макар диалога ви да стартира около неща, които са свързани с работа, то развръзката ще бъде в напълно друга посока. Подкрепата от колегата ви ще ви направи още по-щастливи от избора ви, който сте създали.

Днес, може да се чувствате леко изолирани от сътрудниците ви, само че това не трябва да ви тормози, защото никой не желае да му се бъркат в работата, изключително когато някой му се натрапва с услугите си да помогне.

Намирате се в удобен интервал за договаряния по бизнес въпроси, които биха ви донесли положителни облаги. Не пропускайте да желаете спомагателен % комисионна или да търсите по-добра отстъпка.

Хороскопът е направен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР