ОвенПрочетете ощеВъпреки че хората, които ви обичат, ще продължат да

...
ОвенПрочетете ощеВъпреки че хората, които ви обичат, ще продължат да
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 21 октомври: Дева- обуздайте се, Риби- внимавайте с хората около вас

Овен
Прочетете още
Въпреки че хората, които ви обичат, ще продължат да се държат добре с вас и ще имат вяра, че сте прави във всичко, това не значи, че не са замъглени от обич и обвързаност към вас. Сиреч не можете да сте сигурни, че те са справедливи в преценката си. Може би, би било уместно да попитате другите или да се опитате съществено да разберете какво мислят другите за вас.

 

Телец

Все още имате няколко „ патрона в запас “, преди да би трябвало да вземете дефинитивно решение за съответен човек. Може би към момента не ви е ясно, какво е най-добре да извършите, тъй че ще бъде подходящо да помислите върху това повечко време. Възползвайте се от опциите, които ви се дават през днешния ден. Вероятно ще разберете, че обменът на положителните планове, ще бъде правилен и потребен.

 

Близнаци

Колкото повече другите ви споделят, че се задачите прекомерно високо, толкоз по-решителни ще бъдете да постигнете задачите си. Не се нуждаете от ничие утвърждение или помощ, макар че можете да откриете, че един специфичен човек ви дава цялостната поддръжка, което е отлично. Може би ще се чувствате тъкмо като победител от лотарията, който преди малко е уцелил всички цифри.

 

Рак

Вероятно най-близките ви хора се пробват да ви тестват,  това би могло да ви направи съмнителни по разнообразни въпроси. Вместо да го приемате сериозно, би трябвало да мислите, че това в действителност е непрекъснат тласък за вас. Най-вероятно единственият резултат, който ще поискате да постигнете, е да ви накара да отворите очите си и да бъдете по-критични към себе си.

 

Лъв

Независимо от вашите вярвания и предубеждения, през този ден ще би трябвало да намерите смелостта да отделите време за даден човек и да поговорите с него за разочарованието, което изпитвате към него. Никога няма да сте свободни да изразявате себе си изцяло и в цялостна независимост, в случай че първо не се заемете с този забранен въпрос.

 

Дева

Опитайте се да обуздаете импулсивния си темперамент през днешния ден. Вие сте великодушни към грешката, само че бъдете и благоразумни. Позволявайки на нещо да противодействате отвън вашите упования, можете да добавите ново желание, което не ви е хрумвало до момента. Не се обрисуват съществени катаклизми в персонален проект.

 

Везни

Може да се наложи да извършите някои промени. Бъдете подготвени да употребявате своя сексапил и разсъдък, с цел да постигнете своето. Започвайте да гледате на нещата с изясненост на кого можете и на кого не можете да се доверите. Така че не се страхувате да се доверите на вътрешните си страсти.

 

Скорпион

Идеален ден за обич и романтика. Усилията ви могат да ви донесат самопризнание, само че се пазете от прокрадването на отрицателни мисли. Промяната на мислите ви може да ви накара да се почувствате некомфортно първоначално, само че се пуснете по течението и покажете какъв брой можете да се адаптирате към новите обстановки.

 

Стрелец

Щастлива фаза за вашите финанси. Посочени са изгоди или облаги през този ден. Пътуването на дълги дистанции ще бъде превъзходен мотив да се освободите от насъбрания стрес. Любовта може да направи чудеса през този ден, по тази причина се концентрирайте, какво би трябвало да извършите, с цел да осигурите по този начин мечтаният комфорт.

 

Козирог

Може да се почувствате интроспективни и да пропуснете обществените контакти през днешния ден. Въпросите, свържете се с вътрешното си Аз, с цел да не останете с разочаровани. Проблемите с костите и долната част на гърба могат да продължат. Трябва да се заобикалят тежки извършения или физическо натоварване.

 

Водолей

Избягвайте по опция всевъзможни борби през този ден. Освен това не забравяйте, че  ви е нужен е бюджетен проект за вашите разноски. Взаимоотношенията са под светлините на прожекторите и не трябва да се тревожите толкоз доста за това какво можете да си помислят другите хора за вас.

 

Риби

Днес, както и през вчерашния ден, вие сте имали доказателство, че това, което сте считали за истина и че всичко, което ви е казано, не дава отговор на истината. Вероятно имате разнообразни възгледи, вие и хората към вас. Вярно е, че няма задоволително откровени хора, само че можете да употребявате това оръжие в своя изгода, вместо да се чудите за какво няма почтеност.

 

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от астрологичния психолог и таен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР