ОвенПрез този ден ще се наложи да си припомните някои

...
ОвенПрез този ден ще се наложи да си припомните някои
Коментари Харесай

Хороскоп за 20 август: Близнаци, избягвайте необоснованите решения днес

Овен

През този ден ще се наложи да си припомните някои от старите си неточности, с цел да извлечете нужните поучения. Не можете да си позволите повече този разкош, страстите да ви водят до непоправими неточности. Само по този метод ще се почувствате освободени към всички житейски направления. Покажете силата, която притежавате, като употребявате възприятието си за комизъм.

Телец

Навярно, персоналните взаимоотношения ще стартират да одобряват позитивен поврат. Простите неща са това, което ви кара да се чувствате щастливи. Опитайте се да мечтаете по-малко и слезте на земята. Забавете темпото  в всекидневието си и това ще ви помогне да се отпуснете още повече

Близнаци

Ще постигнете персонален триумф, посредством делата си през този ден. Покажете водачество, само че избягвайте да налагате прекомерно доста мнението си. След като към този момент сте възнамерявали нещата, започнете да действате. Избягвайте голословните решения през днешния ден. Не позволявайте на събитията да поемат надзор над вашите дейности.

Рак

Опитайте се да намерите нови физически извършения, които да вършиме, с цел да се преборите с прочувственият стрес, който чувствате. Ще се наложи да намерите свободно и умерено време, с цел да освежите силата си и да се върнете към дребните наслади от живота, които ви вършат щастливи.

Лъв

Дълбокото и умно схващане за света, съчетано с самообладание, може да попречи на някои ваши проекти за момента. Използвайте дипломацията си и ще избегнете непотребните конфликти. Проявете самообладание и ще изградите основата за бъдещите си планове. Ако сте помислили за себе си и сте обезопасени, ще можете да помогнете на останалите.

Дева

Време е и да извършите някои промени в домът си. Това може да внесе нова позитивна вълна в живота ви. През този ден вратите ще се отворят за доста неща. Най-преданите ви и надеждни другари евентуално ще ви оказват помощ в сложна обстановка. Без да дават обещание, а напряко ще преминат към милосърдни дейности.

Везни

Днес, можете да си прекарате отлично и да се забавлявате, стига да останете правилни на себе си. Вероятно, по-възрастен член на фамилията ви ще изиска помощ от вас. По-добре се съгласете, другояче всички ще се ядосат на вас. След като вземете решение, макар всички вътрешни подозрения, задачите ви явно ще влязат в нужният поток.

Скорпион

Вероятно, ще имате проблеми с персоналната ви връзка, която скоро се е появила на хоризонта. Може да се наложи да преоцените взаимните си цели, с цел да разрешите разликите си. Трябва да се мотивирате от личната си пристрастеност, а не от желанията на някой различен. Отстоявайте личните си усеща.

Стрелец

Време е да си начертаете спомагателни проекти. Възможни са някои проблеми с някои от околните ви, само че не се тормозете. Всичко ще се успокои до края на деня. Физическата ви сила ще се ускори. Всичко, което би трябвало да извършите през днешния ден, е да се концентрирате върху здравето си или вашият тонус.

Козирог

Поддържайте позитивната и динамичната линия на връзка си. Някои хора от близкото ви обграждане може да бъдат прекалено много подвластни от вас, по тази причина бъдете по-гъвкави с тях. Освободете се от някои занимания, които са прекомерно скучни за вас. Денят предразполага  да се отдръпнете от досегашната си рутина и да обърнете повече внимание на персоналния си живот.

Водолей

Вашата убеденост ще се усили доста. Използвайте този почивен ден, с цел да преосмислите задачите си. Когато се сблъскате с трудности, ще сте склонни да се изкачите по-високо, в сравнение с очаквате. Планирайте времето си по този начин, с цел да го посветите на най-цените хора в живота си.

Риби

Разширете своят мироглед, светът не е единствено в черно-бели краски, сред тях има безчет доста нюанси. Намерете добър метод да употребявате пристрастеността, която изпитвате, изключително през днешния ден. Едва ли, ще бъде във ваша изгода да поискате позволение от който и да е било, само че сигурно ще се помолите висшите сили за поддръжка, с цел да стигнете до мястото, където желаете да бъдете.

 

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

 

Хороскопът е направен за всички читатели от езотеричния анализаторКрасимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР