ОвенПрез този ден ще нарастне интереса към нововъведенивта и експериментите.

...
ОвенПрез този ден ще нарастне интереса към нововъведенивта и експериментите.
Коментари Харесай

Хороскоп за събота, 17 февруари 2024 г.

Овен
През този ден ще нарастне интереса към нововъведенивта и опитите. Отношенията с управлението и висшестоящите лица ще станат по- продуктивни, в случай че протичат в неофициална конюнктура и в неналожителен жанр. Приятели или близки родственици ще са подготвени през това време да спомагат за издугането Ви в служебната подчиненост или за осъществяване на някакво Ваше предпочитание. В съшото време няма да е ненужно да сте внимателни в опита да вкарате в привичната си работа нови детайли. При повнимателно разглеждане някои от тях ще се окажат към този момент остарели.
Телец
Това е един безпристрастен ден, допускащ да реализирате всички свои по-рано направени проекти, както и да преуспеете в работи, които са Ви познати. Не е желателно да експериментирате и да пробвате своите сили на някакво напълно ново занятие. По-добре ще бъде да се ориентирате към това, което е от дълго време изучено и е добре известно. Тази наклонност се отнася както за деловата, по този начин и за персоналната сфера: съсредоточени сте върху запазването на към този момент съществуващи връзки, което разрешава да подобрите контактите си с непосредствен човек. Избягвайте дълготрайните вложения - интуицията може да Ви подведе.

Близнаци
Няма да можете да наречете събитията през този ден забавни. Те ще се развиват предсказуемо и напълно няма да можете да разчитате на изненади. Спокойно можете да се занимавате с настоящите задания и да се стремете да реализирате в живота по-рано направените от Вас проекти. С новите хрумвания нещата стоят по-зле, тъй като просто ги нямате. Възможни са незначителни различия с сътрудниците. Днес ще можете да направиоте положителни покупки, в случай че се вслушате в мнението на своите родственици и другари. Не разчитайте на личната си вътрешен глас! Сега тя чудесно може да Ви подведе.

Рак
Още от момента, в който отворите очи, ще бъдете с конфигурация и предпочитание да поддържате връзка. Даже и не е нужно да се вълнувате, че няма да намерите за вечерта сътрудници за игра, за които ще е все-едно кога ще би трябвало да се разсънят на идващия ден. А какво ще кажете за образуване на парти-импровизация в дома Ви? Позвънете на другия „ водач ” на Вашата компания и съставете проект. След това седнете до телефона, поръчайте повече пици и се забавлявайте.

Лъв
Ако приказваме всъщност, целият Ви живот е учреден на способността Ви да водите договаряния. Малко отстъпвате, малко Ви остъпват, и постигате взаимоизгодно съглашение. Днес един от договарянията, които водите, ще стане проблематичен. Ако Ви се коства, че жертвате прекомерно доста, надигнете глас. Напълно евентуално е, втората страна да изрази предпочитание за наново разискване. За да стигнете до позитивен резултат, би трябвало да се върнете на масата за договаряния, имайки в главата евентуално решение. Ще имате опция да се заемете с някаква забавна и увлекателна работа, позволяваща да си спечелите репутацията на създател, ексцентрично мислещ, и кадърен да взима истински решения.

Дева
На Вашия обичан човек през днешния ден изключително ще му се желае, да Ви стане по-близък и безценен. За да реализира тази своя цел, той няма да пожали нито сили, нито време, нито нерви - освен своите, само че и Вашите. Постарайте се, да се отнесете към неговата демонстрация на самодейност с схващане, въпреки че това няма да бъде елементарно.

Везни
През целия ден ще бъдете общителни и ще сте в непрестанно придвижване. В същото време ще предпочитате да следвате личните си усети, и да не се отклонявате от направените по-рано проекти. В резултат на това някои от приятелите и познатите просто няма да съумеят да се срещнат с Вас, защото ще сте ангажирани с решаването на личните си проблеми и задания. Деловите пътувания може да съчетаете с разширение на кръгозора. Реализацията на значими задчи не се предлага да оставите за късно вечерта: през тази част на денонощието вниманието Ви към този момент няма да е по този начин съсредоточено и ще бъдете по-малко проведени и експедитивни.

Скорпион
Най-добре ще бъде, в случай че преминете в сянка. Оригиналността и характерността Ви притеглят хора, с които не си заслужава да имате нищо общо. Изключително значима е предвидливостта. Без нея ще създадете и за себ си, и за своите близки,не малко проблеми. Бъдете икономични: парите, които през днешния ден се каните да похарчите за приятни, само че незначителни неща, скоро може да Ви потрябват за нещо доста по-важно. Бъдете деликатни към здравето си: вероятни са изтощение и обостряне на хронични болести.

Стрелец
Бъдете деликатни! В този ден конкурентната битка ще се обостри, а Вашите неотдавнашни съдружници ненадейно може да се окажат от другата страна на барикадата. Желателно е да разчитате единствено на своите сили, изключително в случай че става дума за решение на значими въпрои, свързани с дълготрайно обмисляне. Настроени сте за другарство и по тази причина денят ще бъде великодушен на контакти и забавни срещи. Помнете, че на запознанствата от през днешния ден не би трябвало да се отдава голамо значение - те са мимолетни, колкото и да са приятни.

Козирог
Сега небесата са в чудесно въодушевление – в такова, че желаят да оказват помощ на всеки от нас да откри идеалния сътрудник. Във Вашия случай това е изключително настоящо. Вселената има твърдото предпочитание да Ви помогне да си намерите не краткотраен, а непрекъснат сътрудник, който да не е просто подобаващ. Той би трябвало да бъде идеален. При всички положения ще намерят метод да Ви насочат, с цел да стигнете до това съдбоносно запознанство.

Водолей
Денят е подобаващ за покупки и решение на всевъзможни финансови въпроси. Освен това, ще имате опция и да увеличите своите приходи. Това ще изисква старания, само че резултатите няма да Ви разочароват. Възможни са забавни настоятелен оферти, както и покана за работа.Отнощенията с околните Ви ще са доста положителни, и няма да имате проблеми. Денят е подобаващ и за нови запознанства, които може да се окажат забавни и потребни. Днес може да планирате дълго пътешестване или смяна на местоживеенето. Промените в живота ще Ви бъдат от изгода.

Риби
Днес Вашият обичан човек ще се прояви като незабравим събеседник: ще Ви бъде доста обидно да приключите диалога с него, само че рано или късно ще би трябвало да извършите това, тъй като, въпреки и понякога, се постанова да се поспи. Остава единствено да разчитате на това, че сходни вечери ще се повтарят във Вашия живот неведнъж.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР