ОвенПрепоръчително е да се поберете в рамките на бюджета си

...
ОвенПрепоръчително е да се поберете в рамките на бюджета си
Коментари Харесай

Хороскоп за 20 ноември: Везни, проблемите ви ще се решат днес

Овен

Препоръчително е да се поберете в границите на бюджета си през днешния ден, без доста непотребни покупки, защото финансовите средства, които очаквате, може да се забавят. Опитайте се да бъдете в въодушевление, с цел да получите благодарност и доверие от половинката си. Необходимо е да си осигурите прочувствена непоклатимост по отношение на ваши другари, съпруги или съпрузи.

Телец

Всеки един флирт би могъл да утежни взаимоотношенията ви с обичаният човек, тъй че бъдете деликатни. Семейните двойки евентуално ще притеглят своите половинки. Самотните ги чака един сантиментален ден. Препоръчително е да бъдете доста рационални по отношение на харченето на пари. Вероятно, ще се възползвате от преференциалните предложения за нещата от първа нужда, които пазарувате.

Близнаци

За вас парите през днешния ден евентуално няма да съставляват някакъв проблем, тъй че насочете вниманието върху нещата, които ви вършат щастливи като това да прекарвате повече време с околните и роднините си. Днес, вероятно ще се чувствате признателни на ориста за индивидът, с който ви е срещнал и сте избрали за собствен сътрудник в живота. Обърнете по-специално внимание на обичания ви човек и го накарайте да се почувства щастлив/а.

Рак

Ще бъдете практични във финансово отношение през днешния ден и спазвате финансовата дисциплинираност, която сте си наложили по-рано. Денят не е удобен за предоставяне на заеми. Очертава се денят да е удобен за несемейните двойки. Също по този начин може да очаквате подобряването на фамилните взаимоотношенията. С повече взаимни отстъпки и съгласие препирните ще останат в историята.

Лъв

Нещата във финансовия бранш ще наподобяват някак безнадеждно, може би няма да имате опцията да си закупите нещата, които по този начин мощно желаете. Семейните двойки да имат подготвеност за тест, тъй като тяхната зряла възраст ще бъде тествана през днешния ден. Няколко сантиментални диалога по мобилните с обичания човек или замяна на нежни послания. Не забравяйте да организирате спокоен уикенд на разстояние понякога, дайте на тялото си заслужена отмора.

Дева

Денят е удобен за целеви покупки. Харчете плътно и без непотребни страсти. Този подход  ще ви помогне да спестите доста повече парични средства. Семейните биха били сюрпризирани от своите половинки с великодушен подарък. Вложете повече усеща, с цел да се насърчите взаимно за една прелестна романтика в връзките ви. Забавете темпото, с всички действия, в които участвате, мозъкът и тялото ви се нуждаят от повече отмора.

Везни

Пазете се от спекулативни схеми, които се обрисуват през този ден. Ще бъде добре да държите парите си допустимо по-далеч от рискови покупки или вложения. Много от фамилните проблеми ще бъдат решени с доброта през днешния ден. Вероятно, мнозина от вас ще бъдат прекомерно прочувствени, само че опрощаващата ви природа ще направи чудеса. Вашето тяло и разум ще са изключително добре уравновесени. Ще притежавате нужната сила, с цел да осъществите дълго чакани проекти.

Скорпион

Липсата на задоволително пари, в която се намирате може да докара много ограничения, които да се отразят отрицателно на психическото ви положение. Не е изключено да сте много затворени и депресирани от неналичието на извършване на покупки. Партньорът ви може да бъде много нападателен през днешния ден и даже да се опита да ви командва. Отстоявайте позицията си и покажете на половинката си, че не може някой да ви дефинира какво и по какъв начин да вършиме.

Стрелец

Вдъхновени от днешната ви отмора, в този момент може да постигнете страхотни резултати в работата и да увеличите приходите се. Не се отклонявайте от задачите си и продължете с твърдоглавие и упоритост да покорявате нови върхове. Поставете половинката си преди всичко през днешния ден и й покажете, че е най-важното нещо за вас в живота ви. Загърбете всички проблеми от предишното и нанесените рани, като говорите и споделяте един с различен.

Козирог

Ако до в този момент сте гледали нещо на някоя витрина на магазин и не сте се решавали на покупка, то през днешния ден може да се възнаградите с мечтаният от вас артикул. Днес, може да усетите леко напрежение във въздуха, що се отнася до персоналните ви връзки. Няма да е нещо огромно, само че ще е задоволително, с цел да ви скапе настроението. Ако всеки от вас има разнообразни проекти за деня и не сте разискали това, може да имате леки конфликти и кавги.

Водолей

Точно, когато си мислите, че всичко с връзката ви върви добре, може да откриете, че сте не запомнили да извършите нещо, което е значимо за колегата ви. Извинете се за разсейването и небрежността си, без да влизате в извинителен режим и се реванширайте незабавно, с цел да покажете, че в действителност съжалявате за пропуща, който сте позволили. За страдание има огромна възможност да пострадате от финансова неточност или кражба. Бъдете доста бдителни със съхранението на портфейла и телефона си.

Риби

Не се чака основна смяна във финансовото ви положение. Сега е моментът да прегледате нещата ви, които се нуждаят от замяна и да ги подмените с нови. Не чакайте последния миг, до момента в който всичко е пред раздробяване, разкъсване или строшаване. Изглежда, че през днешния ден ще желаете да проведете сериозен диалог с колегата ви, който до в този момент сте отлагали. Просто започнете да говорите и нещата ще се наредят от единствено себе си. Не очаквайте на момента половинката ви да предприеме някакви дейности.

 

Хороскопът е направен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР