Овен Прекалено сериозни и сдържани ще сте днес, нещо което едва

...
Овен
Прекалено сериозни и сдържани ще сте днес, нещо което едва
Коментари Харесай

Хороскоп за днес – 27 януари

Овен

Прекалено съществени и сдържани ще сте през днешния ден, нещо което надали би учудило някого. Определено ще се нуждаете от човек до себе си, тъй като не можете да намерите опора в душата си.

Телец

Внимавайте, напълно безгрижно стартирате да флиртувате, а това няма да докара до нищо положително. Не бъркайте другарските с интимните връзки.

Близнаци

Доста нервни и сприхави ще сте през днешния ден, нещо нехарактерно за Вашата блага, любвеобилна натура. Не се хващайте на бас, тъй като ще загубите. И не давайте пари на заем, не е възпитателно.

Рак

Ден за обмисляне, само че и за привършване на отлагани задания. Малко мъчно ще съвместите двете действия, само че не е невероятно. Важното е да не подхождате прекомерно прочувствено.

Лъв

Великодушни и великодушни, през днешния ден ще сте наслада за всички. Ще съумявате да извършите щастливи тези, които се допрян до вас, напряко богопомазани ще се чувствате.

Дева

Денят е с ниска енергетика, тъй че никога не се захващайте с тежка и изморителна работа. Като цяло е време за отмора и набиране на сили. Не се правете на герои.

Везни

Доста нервни и сприхави ще сте през днешния ден, нещо нетипично за вашата блага, нежна душа. И не давайте пари на заем, няма да ви ги върнат.

Скорпион

Идеален ден за привършване на започнатото. Ще прозирате претекстовете, движещи събитията и това може да ви направи прекомерно самоуверени, а не трябва. Винаги има още един пръст, който не забелязвате - Божествения.

Стрелец

Днес е денят на Юпитер, време за благотворителност и шерване. Новите инициативи не са целесъобразни, по-скоро е миг за рекапитулация на първия месец от годината. Вътрешна работа и разбор.

Козирог

Днес въображението може да Ви изиграе неприятна смешка. Не залитайте по паранормални действия, че може да Ви коства скъпо. Многото диалози може да ви " изядат " главата, внимавайте.

Водолей

Запитайте се дали в действителност слушате другите с желанието да ги разберете, да научите нещо ново или просто нямате самообладание да се изкажете, без значение от чутото в диалога. Ако последното е годно за вас, може би е добре да измененията метода си на мислене и да отворите съзнанието си за повече нови неща.

Риби

Днес страстите ще оказват пагубно въздействие на това, което вършите. Опитайте се да се овладеете и да вършиме нещата, както би трябвало, а не както ви подсказват възприятията.

хороскоп от astrohoroscope.info
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР