ОвенПо един или друг начин ще имате разминаване в любовта.

...
ОвенПо един или друг начин ще имате разминаване в любовта.
Коментари Харесай

Хороскоп за 13 януари: Везни, очакват ви проблеми у дома

Овен

По един или различен метод ще имате разминаване в любовта. Това, което желаете мощно от фамилният си сътрудник, мъчно ще го получите и ще се наложи да се борите до момента в който се уморите. Днес може да се случи по този начин, че да се срещнете с някои остарели сътрудници от предходната година. Предстоят ви забавни диалози, по какъв начин сте прекарали празниците. Все отново не забравяйте, че сте на работа. На студентите може да им е мъчно да се концентрират върху образованието си през днешния ден. Важни хора ще бъдат подготвени да финансират всичко, което за вас може да е от извънредно значение. Отлагането на нов план може да докара до съществени разноски.

Телец

Вашата вяра за обич ще цъфти като богато нежно уханно и ослепително цвете. Любовта е възприятието, което би трябвало да почувствате и споделите с обичания си. Днес може да преживеете известни промени в професионален проект. В случай, че си търсите работа през днешния ден, надали ще е допустимо да получите някакво предложение за работна позиция. Ще започнете да извличате изгодите от работата си и ще видите първите вероятни граници за усъвършенстване и напредък. Това, от което се нуждаете в този момент, е време да съберете хрумвания и да разсъждавате върху своите желания за бъдещето. Направете приблизителна оценка за вероятните разноски, които възнамерявате да извършите като включите и по този начин наречените непредвидени разноски.

Близнаци

Очертава се един трогателен сантиментален ден - Планирайте нещо особено за вечерта и се пробвайте да го извършите допустимо най-романтично. Вашето очарователно държание ще притегли вниманието обичаните ви хора. Възползвайте се от позитивните въздействия на деня, с цел да прекарате добре работното време с сътрудниците си. Със сигурност ще има значими работни тематики, които ще обсъдите дружно. Денят е подобаващ за струпване на приемлива облага единствено за един ден, посредством краткосрочна акция и примамливо понижение. Рискувайте с нещо, което не сте правили до в този момент и сигурно ще сте финансово възнаградени. Инвестицията, направена през днешния ден, ще увеличи вашия разцвет и финансова сигурност.

Рак

Възможно е този ден да се окаже рисков в любовен аспект. Ще се наложи да контролирате нервите си и да избягвате разгорещените разногласия. От известно време ви се дава знак, че прекалено се натоварвате с работа. Погрижете се за себе си, намалете оборотите и си осигурете повече релакс. Избягвайте рисковите покупки през днешния ден, изключително онлайн предложения от съмнителни уеб сайтове и страници във фейсбук. Купете си единствено най-необходимите неща на ниска стойност и изберете заплащане в брой. Хората, които са взели заеми, могат да изпитат усложнения при изплащането на сумата през днешния ден. Здравето ще остане положително макар натоварения график. Способността ви да действате бързо при проблеми ще ви донесе самопризнание.

Лъв

Може да имате някои различия в фамилните връзки през днешния ден. Дори да изпаднете в обстановка на дребна свада, би трябвало да методите съществено към нея, тъй като може да  се окаже капацитет за сериозен спор, който може да заплаши брака ви. Прощавайте горчивите дреболии в любовния си живот. Цялата упорита работа, която сте положили на работа, ще ви се изплати през днешния ден. Работете точно върху постигане до съглашение или реализиране на единодушие за избрани граници в колегиалните взаимоотношения. Така ще намерите своето лично измерение и самостоятелност. Днес, мислите ви ще са ориентирани в това защо да похарчите спестените от вас пари. Намирането на точните неща или сполучливи вложения няма да е елементарно. Ако не сте изцяло уверени, че желаете обещано нещо, по-добре не купувайте.

Дева

Има възможност да развиете сантиментални усеща към човек, с който работите. Днес може да е подобаващият миг да надградите другарските си връзки на идващото по-високо равнище. Работата за достоверност, която е почнала за вас преди известно време, ще продължи и през днешния ден. Днес, би трябвало да тествате избрани настройки и да извършите своите изводи от работните резултати. На работа като на работа. Днес, ще имате шанса да видите позитивните резултати от упоритата ви работа. Очаквайте спомагателни финансови средства в банковата ви сметка. Тези от вас, които са свързани по някакъв метод с бизнес със здравословни храни ще имат голям триумф и висок оборот.

Везни

Проблеми могат да зародят вкъщи, само че избягвайте да критикувате половинката си за дребни проблеми. През това време не влизайте в ненужни спорове. Вашият брачен сътрудник може да не прояви огромен интерес да ви поддържа в сложните обстановки през днешния ден. Днес може да получите такава работа в офиса, която постоянно сте желали да вършите. Внимавайте, тъй като на работното ви място, бихте могли да се окажете в непредвидена обстановка, може би конфузна.  Именно в този тип подтекст следва да включите възприятието си за комизъм, вместо да се ядосвате. Финансово ще останете мощни. Благодарение на удобното разположение на планетите, през днешния ден ще срещнете доста благоприятни условия за печелене на пари.

Скорпион

Днес нещата в фамилния ви живот ще бъдат доброжелателни. Приятели и брачен партньор ще ви доставят комфорт и благополучие, през този другояче отегчителен и забързан ден. Началото на деня може да е малко изморително, само че с напредването на деня ще започнете да получавате положителни резултати. В края на деня ще можете да намерите време за себе си и да го употребявате, като се срещнете с някой непосредствен човек. Дръжте ушите и очите си отворени, когато поддържате връзка с значими хора на работното място, защото можете да пропуснете скъп съвет. Финансовото ви положение през днешния ден не наподобява удобно, заради което ще ви е мъчно да спестите пари.

Стрелец

Бракът ще доближи до най-хубавото си равнище през днешния ден в живота ви. В любовен проект може да се почувствате малко самотни. Можете да започнете деня си с нормалните си извършения и посещаване в познатата ви фитнес зала. Правейки това ще бъде от изгода за вас и ще поддържате енергийните си равнища през целия ден. Вашите информационни и работни умения ще бъдат впечатляващи. Трябва да избягвате хапливите въпроси, които могат да причинят разногласия с някои от сътрудниците ви. Всички пари, които сте вложили в предишното, през днешния ден ще пожънат ползотворни резултати, с цел да извършите вашето бъдеще проспериращо. Някои от вас да чакат оттатък рамките на страната финансови вести или  бизнес предложения.

Козирог

След неприятна фаза на недоразумение денят ще ви благослови с обич и сантименталност в любовен проект. Вероятно ще се насладите на някаква спортна активност, която ще поддържа физическата ви форма. Днес вашият фамилен сътрудник няма да може да споделя намерено възприятията си пред вас, което може да ви разстрои. Ако би трябвало да отидете в еднодневен отпуск, тогава не се тормозете, защото нещата ще вървят безпрепятствено във ваше неявяване.  Липсата на самочувствие ще ви подтиква към обезверено безмълвие. Съберете кураж и съответно заявете своите визии по отношение на грешките в работният развой. Днес, ще сте фокусирани в това да не харчите пари, с изключение на за храна, с цел да постигнете финансовата си цел за мечтаният от ваш парцел във тип на спестявания или вноска за заем.

Водолей

Денят е подобаващ за усилване на прочувствената връзка с колегата ви. Трябва да новаторски, защото вашият сътрудник чака нещо друго от вас, нещо сюрпризиращо. Напредъкът на компанията ще бъде единственото нещо, което ще ви бъде на разум. Ще сте склонни сте да улеснявате комплицираните неща, с цел да се радвате на триумф дружно с вашите сътрудници или подчинени. Може да очаквате доста положителни финансови прогнози през този ден. Това осезателно ще се отрази удобно на вашите бизнес покупко-продажби, а също по този начин може да получите мечтани отстъпки.

Риби

Днес, ще излъчвате успокоение и с лекост ще разрешите споровете, който сте имали с половинката ви. Оставете всичко неприятно зад тила си и се концентрирайте върху позитивните промени, които да предприемете. Днес, ще излъчвате успокоение и с лекост ще разрешите споровете, който сте имали с половинката ви. Преминавате през много комплициран интервал и запазването на мира няма да бъде елементарно. През този ден сякаш няма да имате опция, в случай че сте изпаднали в работен стрес или меланхолия. Бизнес проектите за съществени парични инвестиции, евентуално ще бъдат провалени - по тази причина изчакайте. За сметка на това, този ден е удобен за предварителни ангажименти за евентуална  покупка на  жилище. Упражнете непоколебим надзор, тъй като децата ви могат да се обхванат в мобилните си телефони през целият ден!

 

Хороскопът е направен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР