ОвенПазенето на някаква тайна от вашият партньор няма да се

...
ОвенПазенето на някаква тайна от вашият партньор няма да се
Коментари Харесай

Хороскоп за 25 януари: Телци, денят може да донесе изненади!

Овен

Пазенето на някаква загадка от вашият сътрудник няма да се отрази добре на връзката ви. Бъдете почтени и споделете всичко на момента, вместо да отлагате във времето. Младите сътрудници от екипа ви може да покажат превъзходство и бунтарство в работния развой. Трудно ще повлияете на мнението им, по този начин по-добре въобще не спорете с тях. Импулсивните покупки могат да отворят огромна дупка в бюджета ви и това да обърка всичките ви проекти. Внимавайте с новите придобивки и онлайн извършването на покупки.

Телец

Планетарното систематизиране през днешния ден може да донесе някои изненади и непредвидени събития за вас и колегата ви, само че бързо ще се справите с всички спънки, когато имате поддръжката на обичания ви човек. Вниманието през днешния ден ще е ориентирано към вас и елементарно ще привлечете сътрудниците ви на ваша страна. Качествата, които притежавате ще се окажат огромно преимущество да се издигнете в кариерата. Ако смятате, че някой от околните ви хора харчи неправилно парите си, то не се опитвайте да му давате ум, защото препоръките ви най-вероятно няма да бъдат взети под внимание.

Близнаци

Планетите през днешния ден ще ви донесат положителни вести и позитивни страсти, тъй че щастието във връзката ви ще е на разположение. Оставете всичко отрицателно в предишното и се насладете на тези прелестни моменти, които ориста ви сервира. Работата с бизнес сътрудници и сътрудници ще върви безпрепятствено през днешния ден, тъй че умерено може да водите договаряния и да договаряте разнообразни условия по договорните ви връзки. Време да се заемете с нещо нови, нов тип бизнес проект или нова инвестиция, за която не сте имали храброст досега. Звездите ще са на ваша страна, тъй че може да заложите на премерения риск.

Рак

Обърнете внимание на дребните на елементи през днешния ден. Партньорът ви ще забележи тази ваша бдителност и усетът ви към детайлите и сигурно ще ви насърчи в това да продължите в същия дух. Любопитството и сладките приказки с сътрудниците ви може да ви изиграят неприятна смешка. Не се разсейвате прекалено много, защото работата ви може доста да изостане и след това мъчно да наваксате. Гоненето на бързата облагата и потъпкването на всевъзможни полезности и правила, няма да ви донесе благополучие. Парите бързо ще бъдат изхарчени и ще се окажете в още по-голяма финансова рецесия.

Лъв

Ако сътрудникът ви минава през тежък интервал, в който всекидневно е смутен и печален, то използвайте силата на любовта да му покажете хубавата страна на живота и да го измъкнете от черната дупка, в която е попаднал. По-добре не споделяйте кариерните си цели с сътрудниците ви, защото ще увеличите конкуренцията си и това няма да ви помогне по никакъв метод. Най-добре говорете непосредствено с шефа си по тези въпроси. Ако не изпадате в крайности и не харчите огромни суми пари през днешния ден, то няма да имате проблеми с финансите. Избягвайте скъпите неща и огромните покупки през днешния ден, с цел да не се подведете и да загубите маса пари.

Дева

Не са изключени разногласията и несъгласията през днешния ден, защото ще сте извънредно раздразнителни и чувствителни съвсем по всевъзможни тематики. Емоциите ще са ваш неприятен консултант, тъй че не нападайте обичания си човек неоснователно. Конкуренцията и съперничеството сред вас и сътрудниците ви осезаемо ще се усеща през днешния ден. За следващ път ще би трябвало да покажете професионализма и гениите си. Най-добре не купувайте нищо, което е отвън бюджета и което по-скъпо от парите, които са в портфейлът ви. Представете си, че нямате банкова сметка и харчете единствено това, което имате в себе си в брой.

Везни

Много е евентуално, напълно инцидентно половинката ви да издаде някаква истина, която до в този момент е крила от вас и несъзнателно да повдигне този въпрос. По-добре се направете, че не сте чули и разбрали, и не влизайте в спор. Не си губете времето да гледате непрекъснато какво вършат другите, а се концентрирайте върху личните ви работни задания. В противоположен случай може да бъдете набедени за ленив чиновник, от който няма изгода. По опция заделяйте колкото се може повече за неподходящи и сложни дни с голям брой непредвидени разноски. Няма нищо неприятно в това да си носите обяд и кафе от у дома и никой няма да ви сметне за новобранец, поради този факт.

Скорпион

Вероятно, през днешния ден ще би трябвало да продължите някакъв незавършен диалог и да се разберете по някои противоречиви въпроси. Денят ще е удобен за водене на договаряния, тъй че умерено може да отстоявате позицията си. Няма нищо неприятно в това да помогнете на ваш сътрудник, само че си поставете предел на времето, в което го вършиме. Създайте привички във вашия сътрудник да може да се оправя самичък, откакто сте му  посочили нещо ново. Парите в банковата ви сметка може да са намалели доста, само че и за минута не спирайте да вярвате, че с доста работа ще постигнете задачите, които сте си сложили.

Стрелец

Паниката обвързвана със здравето ви и това на околните ви хора, може да ви направи неузнаваеми. Бъдете спокойни, че всичко е наред и не си приписвайте какви не болести от изострените ви страхове и тревога. Направете всичко допустимо да си свършите всички задания за деня в границите на работното ви време, с цел да не мислите за работа откакто се приберете у дома, а да се отдаде на заслужена отмора. В никакъв случай не давайте при на заем през днешния ден, защото надали ще ви върнат скоро. Колкото и да ви се молят вашите другари, бъдете твърди и непреклонни, защото и вашите запаси не са неизчерпаеми.

Козирог

Чудесен метод да зарадвате обичания си човек е да му купите нова книга, обвързвана с персонално рационализиране, бизнес или пък на тематика близка до специалността му. Това ще задейства ползата му към връзката ви и несъмнено ще получите повече внимание. Работата ви през днешния ден ще върви добре, тъй че няма да имате никакви грижи. Приятелските връзки с сътрудниците ви ще са във ваш плюс, когато работите в общ екип по някой план. Може би, си мислите че ви заплащат прекомерно малко за работата, която вършите. Звездите не са в удобна позиция за вас да желаете покачване, тъй че отложете това за различен миг.

Водолей

Много е значимо да разберете какво е настоящото положение на персоналните ви връзки, преди да предприемете някакви промени. Работете върху слабите страни на партньорството ви и се пробвайте да ги подобрите. Ако имате личен бизнес, евентуално ще се чувствате на дъното и облагите ще са извънредно ниски. Ще се наложи да изтърпите този противен интервал, до момента в който всичко си пристигна на мястото. Въпросът за оцеляването на бизнеса ви може да е много стресиращ. Нужна ви е огромна цел, която да ви стимулира да работите интензивно и да натрупате спестявания. Едва откакто си поставите цел, ще сте в положение да сте задоволително дисциплинирани с финансите си.

Риби

Много е евентуално да имате разногласия с колегата ви по финансови въпроси. Нарастващите разноски ще ви създадат много раздразнителни и даже нападателни, тъй че мъчно бихте се съгласили да се харчат още пари за неща, които са просто глезотия или разкош. Ако чакате да сте в действителност сигурни и уверени в нещо, преди да го приложите в работата си, може да се наложи да почакате много дълго. Неувереността ви може да внесе много стрес в работата ви, тъй че действайте по-смело, без да анализирате всеки един подробност. Финансовото ви положение и през днешния ден ще остане много несигурно. Иска ви се да сложите завършек на финансовите си проблеми и да се отървете един път за постоянно от всички заеми и заеми, само че всичко ще стане доста по-бавно, в сравнение с си го представяте.

Хороскопът е направен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР