ОвенОвните няма да скучаят през 2024 г. Не всичко ще

...
ОвенОвните няма да скучаят през 2024 г. Не всичко ще
Коментари Харесай

Годишен хороскоп на топастроложка и ясновидка за всички зодии

Овен
Овните няма да скучаят през 2024 година Не всичко ще бъде елементарно, само че като цяло звездите са удобни. Не се отхвърляйте пред компликациите, с цел да постигнете задачата си. Началото на годината дава обещание непредвидени събития. Те ще ви научат на доста, а насъбраният опит ще ви бъде потребен по-късно. Мнозина ще разширят кръга от контакти и това ще е потребно за бизнеса. Възможни са непредвидени промени в персоналния живот. Това може да ви накара да се тревожите, само че по-късно ще стане ясно, че обстановката се развива по най-хубавия за вас метод. Като цяло 2024 година е удобна за започване на нова сантиментална връзка или подсилване на съществуващата. През втората половина на годината може и би трябвало да поемете самодейност, като това се отнася за всички сфери на живота. Но не би трябвало да действате преждевременно, първо обмислете нещата. В бизнеса изключително значими са спокойствието, самодисциплината и сериозният метод. Важно е да не се губите, да вярвате в себе си и да разчитате повече на здравия си разсъдък, в сравнение с препоръките на другите. Като цяло 2024 година предлага на Овните доста благоприятни условия за развиване във всички сфери на живота. Бъдете отворени към нови неща, подготвени да прегърнете смяната и да употребявате мощните си страни, с цел да постигнете триумф.

Съвет от Вселената: Не се вълнувайте, бъдете уравновесени в решенията си и деликатни в думите си, по-малко прочувствени.

Телец
Телецът ще навлезе в нов цикъл: Юпитер, планетата на шанса, благополучието и новите благоприятни условия ще бъдат във вашия знак съвсем през цялата година. Това ще отвори доста порти за вас - всичко, което би трябвало да извършите, е да влезете през тях в верния миг. В работно и делово отношение 2024-та ще бъде една от най-хубавите за последните 10 години, като първите шест месеца ще са изключително удобни. По това време ви чакат забавни оферти за съдействие – както за тези, които се занимават със личен бизнес, по този начин и за тези, които работят чартърен. Първата половина на годината е удобен интервал за поправяне на позволени неточности в персоналните връзки. Говорим не толкоз за любовни връзки, що се касае за другарски и професионални контакти. Възстановяването на остарели връзки ще бъде извънредно потребно в работата ви. Очаквайте подпомагане от звездите през първата половина на годината и на любовния фронт – само че имайте мислено, че това няма да продължава постоянно. Много е значимо да не изпадате в еуфория, да поддържате сериозно отношението към себе си и към своите благоприятни условия. Тогава компликациите, които е доста евентуално да стартират през лятото, няма да ви изненадат. Втората половина на годината може да бъде тест за мощ за множеството опитни любовници. И в случай че връзката към този момент е висяла на косъм, то към края на годината тази нишка може да се скъса.

Съвет от Вселената: Ако ви бъде препоръчано образование или рационализиране, не отхвърляйте.
Близнаци
Първата половина на годината може да бъде много напрегната. Така че ще е по-добре да не бързате с значими решения в този миг. Събитията ще се развиват бързо и не всеки път ще ви е ясно каква е същинската причина за протичащото се. Но скоро ще го разберете, тогава ще пристигна подобаващият миг да извършите дълготрайни проекти и да търсите метод за тяхното осъществяване. Сатурн ще бъде в дома на кариерата за всичките 12 месеца на 2024 година Това демонстрира, че за Близнаците ще има компликации в бизнеса. През първата половина на годината мъчно ще намерите нова работа. Възможно е съществуващата да изисква от вас още повече старания и самообладание. Това може да се дължи на нови отговорности, както и на спомагателното натоварване да увеличите приходите си. По-добре е да отложите откриването на бизнес, в случай че е планувано. През първата половина на годината може да зародят по-често кавги и спорове в фамилията ви. През втората половина на годината ви чакат доста необикновени срещи. Някои запознанства ще са потребни делово, други просто ще са извънредно приятни. От позиция на персоналните ви връзки този интервал ще бъде изключително удобен, най-много за Близнаци, които от дълго време не са се влюбвали в никого и са сами. От септември до края на годината би трябвало да обърнете внимание на осъществяването на дълготрайни планове. И най-важното, обърнете внимание на здравето си. Стресът и претоварването ще имат върху вас кумулативен резултат и в последна сметка могат да доведат до всевъзможни проблеми със здравето. Затова през есента ще е изключително значимо да редувате работните процеси с отмора.

Съвет от Вселената: Живеещите тук-там, надалеч от вкъщи, би трябвало да бъдат по-внимателни към законите на непознатата страна.
Рак
Не отлагайте празниците и почивките си! Още през цялото време 2024 година ще бъде изключително удобна за вас. Можете да промените работата си или да отворите личен бизнес, да се потопите в творчеството и да го превърнете в източник на приходи. Ще имате доста благоприятни условия за изява на вашите гении. Времето ще е уместно за решение на финансови въпроси, огромни покупки и вложения. Можете да закупите неподвижен парцел, само че е значимо да обърнете оптимално внимание, на вярното осъществяване, на документите. Март ще ви донесе промени и първоначално те няма да ви харесат. Деловите връзки ще станат по-напрегнати, а и вкъщи нещата ще бъдат напрегнати. Ще би трябвало да отделите доста време и старания, с цел да разрешите проблемите на другите, само че няма да получите признателност за напъните си незабавно. Важното е да не губите кураж и да се ръководите от здравия разсъдък, а не от страстите си. За Раците фамилията постоянно е доста значим аспект от живота. През 2024 година ще можете да укрепите фамилните си връзки още повече. Бъдете подготвени за значими събития, в това число сватби, раждане на деца или други радостни моменти, които топлят сърцето и душата ви. Възможно е да подновите връзки със остарели другари или с някогашни любовници, живеещи в различен град, в друга страна. Самотните Раци имат страховит късмет да срещнат обичан човек. По отношение на кариерата и работата 2024 година ще бъде цялостна с благоприятни условия. Ще се появят нови планове и оферти, които могат да доведат до прогрес в кариерната стълбица или до възстановяване на професионалното ви развиване.

Съвет от Вселената: Нощта е тъмна преди зората, само че тя несъмнено ще пристигна, каквото и да се случи.
Лъв
Започнете годината, като прегледате проектите си, пробвайте се да разберете себе си и да разберете какво в действителност желаете да постигнете. Ще имате задоволително време да обмислите всичко и да си поставите цели. Възможно е да изоставите авансово сложени цели, с цел да реализирате някои нови хрумвания. Благоприятният интервал за Лъва стартира през февруари и ще продължи до края на лятото. Това ще е интервалът за решение на проблеми, свързани с работата и бизнеса ви. Мнозина точно тогава ще намерят нови сътрудници. Възможно е да измененията сферата на активност и това доста да усили приходите ви. Личният живот може краткотрайно да избледнее и да остане на назад във времето през първата половина на годината, защото работата за вас ще бъде доста по-важна. Отношенията с непрекъснатия сътрудник могат да избледнеят или даже да охладнеят и това ще бъде краят на връзката ви. Ако цените фамилията и околните си, тогава е по-добре деликатно да анализирате какво се случва, с цел да предотвратите края. Може да се наложи да разберете, че всички достижения от предишното ще бъдат изложени на риск и колкото по-рано осъзнаете това, толкоз по-скоро можете да вземете нужните ограничения. Най-вероятно няма да е допустимо да се разрешат изцяло всички противоречиви въпроси и те ще продължат през 2025 година Есента е уместно време за разширение на обществения кръг. Новите контакти ще ви оказват помощ. Благодарение на тях ще срещнете доста разнообразни хора. Възможно е точно тогава да започнете нова сантиментална връзка, която ще се развие толкоз бързо, че до края на годината да мислите за брак.

Съвет от Вселената: Не чакайте всичко да се подреди от единствено себе си или да ви предложат нещо забавно, а действайте.
Дева
Благоприятните промени, почнали през втората половина на 2023 година, ще продължат и през 2024 година Годината ще бъде белязана от твърдоглав труд и вложения. В началото на годината Девите ще имат прелестни благоприятни условия да разширят кръгозора си, било то записване в университет, отбрана на научна степен или просто пътешестване. Възможни са и триумфи във взаимоотношението с задгранични компании и доходна работа при импорт или експорт. Ако от дълго време мислите да научите нещо или да получите нова специалност, преминете към съответни дейности. Бързо ще постигнете първите си триумфи. Като цяло първата половина на годината е удобна за усилена работа, рационализиране на професионалните умения и самоусъвършенстване. През пролетта Девите ще имат положителни финансови благоприятни условия, а контактите с сътрудници и клиенти ще донесат доста изгоди. Средата на годината ще бъде малко по-трудна. Ще бъдете склонни към прибързани преценки и може да допуснете съществени неточности. Дайте си малко време, помислете деликатно, пробвайте се да съберете повече информация. Разбираемостта в връзката също е значима. Много разнообразни хора ще се опитат да завоюват вашите благосклонности и доверие, не на всеки може да вярвате. В персоналния живот комплицираните процеси, почнали в близкото минало, ще продължат. Разведените съпрузи ще могат да осъзнаят събитията от последните няколко години и ще схванат накъде да се движат по-нататък. Звездите ще изискват отговорно отношение към колегата ви и ще съдят строго грешките, позволени в предишното.

Съвет от Вселената: Животът не стои на едно място, светът е огромен и има доста хора в него. Не се тормозете и за вас ще се откри подобаващ сътрудник.
Везни
Периодът от живота ви, в който се намирате в този момент, е към своя край. 2024 година ще е преход от предишното към бъдещето и няма да ви е по никакъв начин елементарно. Везните обаче са на прав път и по тази причина всичко ще се подреди по най-хубавия метод за тях. Мнозина ще се занимават с подреждането на домовете си. Възможни са главен ремонт, строителство, покупка на нова къща, апартамент, вила. В множеството случаи всичко това ще стане тук-там, надалеч от вкъщи ви. Висшите сили мощно предлагат на всеки, който възнамерява да се реалокира в друга страна или бъде заставен да направи това, деликатно да изследва непознатите закони. Началото на годината е мъчно за вас. През първите месеци е допустимо напрежение. Голям брой събития ще изискват вашето внимание. Няма да стане незабавно ясно върху какво би трябвало да се концентрирайте. Не са изключени професионални различия, може да се изостри конкурентната битка, която бихте предпочели да приключите от дълго време. Средата на годината ще бъде забавна и вдъхновяваща. Това ще е времето на верните решения, непредвидените прозрения, приятните изненади. Везните, които се вслушат в интуицията си и не се опасяват да трансформират живота си, ще съумеят да реализират това, за което от дълго време са мечтали. Струва си да поемете самодейността в бизнеса. Ако от дълго време сте желали да реализирате концепция, само че не сте могли, направете го през лятото - възможностите ви за триумф точно тогава ще са доста огромни. Периодът ще бъде удобен и от позиция на сантименталните връзки. Последните месеци на годината ще бъдат повлияни от позитивни трендове. Времето ще е уместно както за подсилване на остарели връзки, по този начин и за започване на нови връзки. Ще започнете да разбирате хората доста по-добре, ще се почувствате много по-уверени и по-спокойни с помощта на поддръжката на близки и другари. Някои Везни ще получат оферти, които са чакали скрито отдавна.

Съвет от Вселената: Сега е моментът да се откажете от нездравословните привички и да придобиете нови по-полезни.
Скорпион
Предстоящата година ще ви донесе нови проекти и планове, само че в това време ще принуди доста от вас да премислят живота си - какво е в действителност значимо в него и от какво е по-добре да се отървете. В началото на годината ще би трябвало да работите крепко. Този път няма да е от най-леките, изключително за Скорпионите, които се стремят към професионални триумфи. Дори нормалната работа ще бъде по-трудна от нормално. Конкуренцията ще се ускори и противниците ви ще прибегнат до нечестни способи. В този интервал ще е изключително значимо деликатно да избирате съдружниците си и да не се доверявате на всеки, който се пробва да завоюва доверието ви. С течение на времето въздействието на позитивните трендове ще се ускори, а в средата на годината към този момент всичко ще бъде удобно за вас. Ще разберете по какъв начин да разрешите проблемите, зародили по-рано, да вземете решение за задачите, които желаете да постигнете. Бизнес пътуванията са доста евентуални и ще бъдат сполучливи за вас. Възможни са приятни запознанства, началото на дълга връзка, която скоро ще придобие освен настоятелен, само че и другарски темперамент. Вашият обществен кръг ще се промени доста, елементарно ще се разбирате с хора, чиито ползи и възгледи за живота са доста разнообразни от вашите. В края на годината ще имате доста грижи. Възможни са промени във всички области и да започнете да планирате пренасяне и търсене на нова работа или да решите да се ожените.

Съвет от Вселената: В персоналните връзки втората половина на годината ще бъде най-показателна. Периодът от август до декември ще покаже в каква посока ще вървите по-нататък. Това може да е брак или цялостна отмора от всичко.
Стрелец
През първата половина на 2024 година ще доминира въздействието на позитивните трендове. Можете да постигнете триумф в работата или бизнеса си, в случай че се концентрирайте върху тях и вземете решение за задачите си в точния момент. Ще има късмет да опитате силите си в нещо напълно ново. Опитайте се да не го пропуснете! Предприемачите и мениджърите да чакат сключването на значими контракти, които ще изведат предприятието им на ново равнище. Тези, които работят чартърен, също ще укрепят професионалната си позиция: това може да бъде покачване на настоящото им място на работа или прекосяване в друга, по-обещаваща и по-голяма организация. Пикът на професионалния шанс очаквайте през май. Възможно е да започнете сантиментална връзка, която ще се развива през цялата година, ще стане сериозна и доста значима за вас. Тази любовна история може да бъде доста необикновена и вашите усеща могат да бъдат доста по-силни, в сравнение с сте изпитвали до момента. До декември ще стане доста ясно дали сте подготвени да продължите напред с вашата половинка. За доста фамилни двойки втората половина на 2024 година ще се окаже много сложна: от август всички проблеми в връзките ще стартират да се споделят на глас. Финансовата картина за годината е много удобна, забележителните парични приходи, ще станат постоянни. Юни ще бъде добър интервал за съществени покупко-продажби и огромни покупки.

Съвет от Вселената: Правете това, в което сте положителни.
Козирог
2024-та е годината за Козирозите, в която ще разкрият креативния си капацитет или ще попълнят фамилията си с нов член. Всички удобни индикатори са съсредоточени в областта на творчеството и любовта (да не се бърка с брака). Началото на годината ще отвори нови хоризонти за Козирозите, които усещат, че са в застой, не могат да продължат напред или да се приближат до от дълго време сложени цели. Ще има доста благоприятни условия, които ще ви научат на доста потребни неща. Някои даже ще се възползват от обстановката и ще придобият нова специалност. Важно е да не се задоволявате с повърхностни познания, а да се опитате да усвоите всичко доста добре. Не се тормозете да споделяте това, което сте научили, ще бъде потребно за всички към вас. Всичко, обвързвано с работата, професионалното израстване и имотните въпроси, можете да разчитате на интуицията си - нейните препоръки ще бъдат точни и доста по-полезни от препоръките на вашите другари. Важно е да не смесвате бизнеса и персоналните връзки, изключително в случай че сте се насочили към развиване на кариерата си. В средата на годината ще би трябвало по-често да поемате самодейността и то в разнообразни сфери на живота. Това ще е идеалното време за нови начала. Ще усещате поддръжката на звездите във всичко, което предприемете. В главата ви ще се появяват доста нови и положителни хрумвания и постоянно ще ви хрумват необикновени, само че ефикасни решения. Финансово 2024 година се чака да е доста добра за вас. Парите ще идват регулярно, само че ще има приятни изненади като бонуси и награди. Възможни са и непредвидени дарове от ориста – в случай че не облага от лотарията, то нещо най-близко до нея.

Съвет от Вселената: За да съумеете, ще ви би трябвало единствено да бъдете ярки, ексцентрични и свежи.
Водолей
Началото на годината ще бъде удобно за Водолея. Важно е да не си създавате илюзии и да не се заблуждавате. Ако се опитате да оцените обективно силите си и настоящата обстановка, ще можете да избегнете досадни неточности и да не попаднете в клопки, сложени от недоброжелатели. Този интервал ще бъде удобен да започнете да учите нещо ново. Може да се заинтересувате от области на знанието, които преди не са ви привличали. Възможно е това да е първата стъпка към асимилиране на нова специалност. В средата на годината ще забележите лек спад в деловата интензивност, само че и този интервал за вас ще бъде сполучлив. Звездите ще бъдат изключително благосклонни към Водолеите, които се занимават с творчество, с изкуство. Доходите на такива представители на знака могат да се усилят доста. Колкото повече наближава краят на годината, толкоз повече старания ще би трябвало да положите, с цел да постигнете задачите си. Това важи за всички области на живота, даже персоналните връзки няма да са изключение. Ще съумеете да разрешите дълготраен спор или неразбирателство, което може да е провокирало дисонанс в фамилните връзки. Ако сте в сериозна връзка, тогава тази година тя ще премине към ново по-дълбоко равнище и непоклатимост. За тези, които търсят сътрудник, тази година може да донесе среща с верния човек. Опитайте се да сте отворени за срещи с нови хора. Във финансов проект първата половина на годината ще е добър интервал за вас. Много Водолеи могат да разчитат на поддръжката на бизнес сътрудници, гратис подпомагане и преференциални заеми. Възможни са облаги от сполучливи покупко-продажби с недвижими парцели. Втората половина на годината ще е по-трудна, парите могат да изчезнат съвсем за непрекъснато. Бъдете деликатни!

Съвет от Вселената: Трябва да подредите всичко - както в бизнеса, по този начин и в персоналния си живот, пристигнало е време да укрепите всичко във вашия живот.
Риби
Началото на годината ще ви донесе промени. Те може да са непредвидени за вас, тъй като ще се случат в области от живота, където на първо място е било предвидимо и устойчиво. Пред вас ще се появят нови цели, ще започнете да имате друго отношение към това, което преди сте считали за значимо. Това не значи, че всичко ще зависи единствено от вас. Обстоятелствата може да се развият доста удобно и в някои връзки просто ще имате шанс. Но въпреки всичко би трябвало да положите старания, тъй че всичко да се окаже по този начин, както желаете. Ако имате късмет да научите нещо, не го пропускайте - новите познания сигурно ще ви бъдат потребни. Втората половина на годината е удобна за делово другарство. Освен появяването на нови сътрудници е допустимо и възобновяване на връзки с някогашни сътрудници. Мнозина ще възнамеряват пренасяне, разкриване на бизнес, негов клон в различен град или в друга страна. Възможни са пътувания, с помощта на които освен ще получите доста ярки усещания, само че и ще измененията някои ежедневни привички. Може да се появят нови ползи и занимания, които по-късно да превърнете в източник на приходи. Първата половина е отлично време за романси, които могат да доведат влюбените до брак. През втората половина на годината ще зародят разнообразни проблеми по пътя към щастието. Това могат да бъдат неодобрение от родители или родственици, опозиция от някогашен сватбен сътрудник или остаряла любовна връзка. Любовта обаче ще преодолее всичко това и в случай че е взаимна, тогава всички трудности сигурно ще бъдат пометени. Може би не през 2024 година, само че още през идната 2025 година

Съвет от Вселената: Ако наподобява, че преумората и стресът са станали ваши непрекъснати спътници, преразгледайте количеството работа и отговорностите си.

Маг Розали,

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР