Овен Отпуснете душата си и се забавлявайте. Оставете всичките си задължения

...
Овен
Отпуснете душата си и се забавлявайте. Оставете всичките си задължения
Коментари Харесай

Хороскоп за днес - 28 декември

Овен

Отпуснете душата си и се забавлявайте. Оставете всичките си отговорности и страхове и си позволете някои дребни волности, които все отлагате.

Телец

Всичко ще се случва бързо и това ще Ви харесва, тъй като ще е по-интересно. Задачки няма да ви липсват, дали не можете да ти отложите за 2024?

Близнаци

Не се офлянквайте, че няма да сколасате да извършите всичко, което сте си наумили. Бъдете деликатни по многолюдните пазари, пазете парите.

Рак

Важно е да знаете какво желаете, в случай че желаете да го получите. В последна сметка нали знаете, че е нужна цел, с цел да знаете къде стреляте.

Лъв

Направете жест към чужд човек или към някой, изпаднал в неволя. Така хем ще направете нещо потребно, хем ще сте горди със себе си точно на НГ.

Дева

Нещата ще се развиват както очаквате, а това ще Ви носи задоволство. Бъдете откровени с хората, с които поддържате връзка. И спазвайте обещанията си.

Везни

Не разрешавайте на други хора да направляват настроението Ви, позволете си да се чувствате спокойни и радостни, въпреки всичко празник наближава.

Скорпион

Иска Ви се да отидете някъде далеко, да срещнете нови хора, а може би и нова обич. Не пречете на ориста, позволете ѝ да сбъдне фантазията Ви.

Стрелец

И през днешния ден отговорностите няма да Ви въодушевяват. Как ли биха могли около тези празници? Но пък в случай че се замислите и празниците доскучават.

Козирог

Ще търсите под вола теле, само че като обмените хрумвания с другите, ще погледнете по-философски на всичко и възприятието Ви за комизъм още веднъж ще се появи.

Водолей

Вярно е, че има много работа, само че надали ще я свършите сами и то преди края на годината. Междувременно обърнете внимание на външния си тип.

Риби

Трябват Ви провокации. Определено имате потребност от изява, в случай че не пред аудитория, то най-малко сътворете нещо, за което да Ви ръкопляскат.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР