ОВЕН Отличен ден - многообещаващ и интересен. Няма задача, с която

...
ОВЕН
Отличен ден - многообещаващ и интересен. Няма задача, с която
Коментари Харесай

Интересен ден за две зодии, друга е пред съдбовен избор

ОВЕН

Отличен ден - преуспяващ и забавен. Няма задача, с която да не може да справите. Експериментите ви ще са сполучливи, а изобретателността ще ви оказва помощ там, където тестваните способи са неефективни. Очакват ви доста забавни срещи. Ще се радвате на диалози с приятелите си.

ТЕЛЕЦ

Чака ви спокоен, само че не доста потребен ден. Подходящ е за това, да завършите по-рано стартирани задания и да въведете в ред делата си. Може да обсъждате въпроси по отношение на взаимна работа и съдействието, само че имайте поради, че взетите решения още дълго ще бъдат поправени и променяни.

БЛИЗНАЦИ

Старайте се да действате независимо през днешния ден. Така по-лесно и бързо ще извършите замислите си. Споровете и различията ще попречат на каквито и да е взаимни дейности. Настроени сте безгрижно към харченето на пари и вероятността безогледно да извършите покупки е огромна.

РАК

Днес ще намирате метод дори и към хора, които в никакъв случай нищо не харесват. Лесно се ще договаряте за взаимни дейности. Парични приходи от непредвидени източници ще стабилизират финансите ви, само че не бързайте да харчите всичко. Възможно е начало на сантиментална връзка.

ЛЪВ

Спокоен и лежерен ден. Имате опция да се заемете с забавни планове, както и да научите нещо ново. Едва ли незабавно ще имате триумфи, само че получените познания скоро ще ви потрябват. В доста неща ще ви оказват помощ новите познати. Вечерта е чудесно време за отмора.

ДЕВА

Добре е през днешния ден да се занимавате с нормалните задания, които са познати и лесни. Възможен е триумф и в нови инициативи, само че ще трябват много повече старания и внимание към детайлите. Подходящо време е за публични срещи събития. Постарайте се да намерите време да ги обмислете.

ВЕЗНИ

Подходящ ден за потребни занимания. Ще постигнете забележителен напредък с някои от дилемите си. Благодарение на поддръжката на хора, които не сте смятали за съдружници ще постигнете триумф. Не постоянно ще се разбирате с околните си, само че ще се стараете да избегнете съществени спорове.

СКОРПИОН

Не се разстройвайте от дребни недоразумения. Отнасяйте се умерено, съхранете оптимизма си и бъдете снизходителни. От вас зависи да избегнете различията, както и разногласията с другари или настоятелен сътрудници. Денят не е подобаващ за физически натоварвания.

СТРЕЛЕЦ

Щастлив ден, великодушен на приятни изненади. Имате късмет да постигнете триумфи в планове, които преди сте отхвърляли като прекомерно комплицирани. Находчиви и изобретателни сте, по тази причина и бързо ще намирате решения за всеки проблем. Не чувствате отмалялост, без значение от натоварванията, по тази причина през днешния ден е време за спорт.

КОЗИРОГ

Напрегнат, само че сполучлив ден. Искате да съумеете с всички задължения и по тази причина се стараете да не губите на вятъра и минута. Решавате задания, над които дълго сте работили. Ще получите и отговори на значими въпроси. Благополучно ще завършите настоятелен договаряния и ще слючите преференциални покупко-продажби.

ВОДОЛЕЙ

Където и да се появите през днешния ден, ще бъдете в центъра на внимание. Може да завържете забавни запознанства и да поставите началото на потребни връзки. Струва си да говорите за работата – не е изключено да ви предложат нещо забавно. Вечерта обсъдете с другари новите си хрумвания.

РИБИ

Имате нови хрумвания и скоро ще имате опция да работите върху реализацията им. Ще се почувствате много задоволени, тъй като ще съумеете да решите проблем, който от дълго време ви тормози. Очаквайте приятни професионални вести. Парични доходи ще създадат денят ви още по-приятен.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР