Овен Не сте много наясно какво точно очаквате от човека срещу

...
Овен
Не сте много наясно какво точно очаквате от човека срещу
Коментари Харесай

Хороскоп за 26 август: Черен петък за 2 зодии

Овен
Не сте доста наясно какво тъкмо очаквате от индивида против вас. Май повече ви вълнува по какъв начин ще постигнете задачите си. Независимо от всичко, имате съществени проекти, и си ги преследвате. Само гледайте да не обидите хората към вас с държанието си.

Телец
Днес ще имате много проблеми за разрешаване, само че в последна сметка това са неща, с които би трябвало да се преборите в самите себе си. Потърсете казуса някъде в личното си схващане, без да се гневите.

Близнаци
Май много хора не могат да се оправят без помощта ви. Направете си стройна организация за деяние, с цел да съумеете да “огреете ” на всички места.

Рак
Не давайте ухо на клюките, че ще ви се стъжни живота. Вярвайте повече в себе си, усмихвайте се и не се терзайте, в случай че не всичко става съгласно вашите проекти, не забравяйте, че има и Божия промисъл.

Лъв
Инициативата би трябвало да е във вашите ръце, тъй че не проявявайте непотребна невзискателност. Бъдете деликатни при контактите си с държавни институции.

Дева
Е, и по-добри дни сте имали. Днес ще ви се коства, че целият свят се пробва да ви впрегне в работа и да ви употребява. Всъщност всичко е резултат на вътрешното ви светоусещане. Бъдете прями, само че не и груби. Правете нещата както би трябвало, пък да става каквото ще.

Везни
Прогнозите за днешния ден са много положителни, нещата можете да неуспехите самите вие с черногледството си. Днес шансът е на ваша страна, не му позволявайте да ви изостави, гледайте позитивно на нещата.

Скорпион
Малко по-подозрителни сте към хората към вас и ще ви е мъчно да простите, даже и на колене да ви паднат. Не е неприятно да деянията малко повече достойнство и да помислите дали пък да не дадете още един късмет.

Стрелец
Ден, в който може да видите бялата лястовица или пък да ви се случи нещо друго извънредно. Не ограничавайте съзнанието си, в случай че желаете да видите света по нов метод. И бъдете подготвени за изненади.

Козирог
Възползвайте се от пропуснатите благоприятни условия, по кое време в случай че не в този момент и кой, в случай че не ти. Правете нещата, не се спотайвайте, по този начин и хората ще ви виждат.

Водолей
Днес е време за трупане на сили и средства. Ще сте озадачени от произлизащите събития, само че се пробвайте да влезете в крайник. Ще би трябвало да поемете нови отговорности на плещите си.

Риби
Много забързан ще е този ден за вас. Ще имате да уреждате доста неща и да отговаряте на много писма и телефонни позвънявания. Не бъдете прекомерно доверчиви, подхождайте с едно мислено, изключително към хората, които прекалено много се стараят да ви се харесат.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР