Овен Не давайте воля на емоциите си вкъщи, това може да

...
Овен
Не давайте воля на емоциите си вкъщи, това може да
Коментари Харесай

Вижте хороскопа си за днес, 11 декември

Овен
Не давайте воля на страстите си у дома, това може да докара до фамилни кавги. При това никой няма да си спомни по какъв мотив се е породило всичко това. Имате си задоволително неща за извършване, та да си създавате в допълнение натоварване.

Телец
Малко несериозно се отнасяте към значимите неща през днешния ден, а това може да е доста нездравословно, въпреки да е неделя. Вземете се в ръце и действайте както би трябвало. Телефонните диалози може да ви дойдат малко допълнително и нека сметката ви различен я заплаща.

Близнаци
Днес ще подхождате по-агресивно към нещата, които вършиме. Имате потребност от мнението на близките, с цел да осъзнаете къде се намирате. Вие доста добре знаете каква е истината, само че не подценявайте възприятията на хората към вас, а е добре да им обръщате по-голямо внимание.

Рак
Днес ще усещате известно напрежение, което ще ви кара да действате прибързано и недомислено. Опитайте се да се овладеете, с цел да не съжалявате след това за невниманието си. Възможни са някои загуби по независещи от вас аргументи, с които ще би трябвало да се примирите.

Лъв
Трябва да се потрудите повече,за да бъдете себе си. В устрема си да ви харесат, забравяте кои сте и следвате непознати правила. Време е да си създадете свои.

Дева
Днес ще сте малко по-нервни или просто ще сте разсеяни. Хубаво е да намерите метод да се усамотите и да се отпуснете. Един масаж ще ви пристигна добре или пък малко танци.

Везни
Отделете време особено за себе си през днешния ден. Поглезете се предколедно и проверете дали сте купили всички нужни дарове. Ден за организационна работа. А тъй като е и неделя, ще имате задоволително време за това.

Скорпион
Може да ви се случат много изненадващи събития, което би нарушило душевното ви равновесие. Гледайте по-философски на нещата, не си ги “слагайте на сърце ”. Пътуванията може да се окажат не изключително приятни, по-добре ги отложете за по-добри времена.

Стрелец
Имате задоволително положителни хрумвания, само че ви липсва хъс, с цел да ги реализирате. В последна сметка в това няма нищо лошо; по-важно е да вършиме нещата, които харесвате и по метода, който ви се нрави.Направете си проект за деяние. И го следвайте.

Козирог
Малко нервозен ще е днешният ден. Не бързайте да свършите всичко едновременно, успокойте “топката ”. И не търсете отговорни, просто действайте и всичко ще си пристигна на мястото.

Водолей
Ще гледате много отвисоко на нещата през днешния ден и няма да ви тормозят всякакви дреболии. Май това е най-хубавия метод да гледа човек на нещата, в случай че желае да резервира душевното си здраве. Така че - спрете да се притеснявате.

Риби
Опитвате се да извършите нещата по нов метод, само че дали авансово сте премислили следствията от това? Гледайте по съществено на разпоредбите, без значение дали ви харесват или не. Все отново в реда на нещата е нещата да си имат граници (или най-малко някои от тях).
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР