ОВЕН Началото на деня ще е чудесно за обсъждане на въпроси,

...
ОВЕН
Началото на деня ще е чудесно за обсъждане на въпроси,
Коментари Харесай

Романтични изненади за Телеца, но напрегнат ден за други 2 з...

ОВЕН

Началото на деня ще е отлично за разискване на въпроси, които ще са значими освен за вас, само че и за околните ви. Не постоянно ще бъде допустимо да намерите верните отговори незабавно, само че сигурно ще стигнете до истината. Втората половина на деня е времето за рутинни каузи, изискващи внимание.

ТЕЛЕЦ

Денят е по-скоро прочувствено претрупан, в сравнение с физически. Това е моментът да обърнете внимание на домашните отговорности и проблеми. Обсъждането на фамилни въпроси може да докара и до спорове. Вероятни са приятни изненади, в това число сантиментални.

БЛИЗНАЦИ

Не бързайте. Това несъмнено не е денят, в който можете да решите всички наболели въпроси. Но има късмет да съумеете в някои сложни каузи, в случай че деянията неизменност. Не си коства да обсъждате значими въпроси, както и да поемате непотребни опасности, изключително свързани с парите.

РАК

Приятен ден, цялостен с вълнуващи събития, забавни диалози и приятни изненади. Слушате деликатно интуицията си и правете нещата, както смятате за добре, тъй като препоръките които ще получите, не постоянно ще ви донесат триумф. Възможни са досадни недоразумения.

ЛЪВ

Страхотен ден за всеки бизнес. Бързо ще се справяте с към този момент познатите задания, само че и новите няма да ви объркват. Хората драговолно ще разискват разнообразни въпроси с вас, ще споделят секрети и доста ще държат да чуят мнението ви. Всичко това ще ви натовари прочувствено, тъй че отделете време и за отмора.

ДЕВА

Вие сте енергични и решителни, подготвени да извършите доста, с цел да постигнете задачите си. Денят ще е добър за разрешаване на значими и сложни въпроси. Ще се справите бързо с тях, без значение дали някой ще ви се притече на помощ. Има опция да коригирате някои остарели неточности и да наваксате с изостанали задания.

ВЕЗНИ

Нищо няма да ви попречи да постигнете стремежи резултат през днешния ден. Дори няма да ви се наложи да положите съществени старания. Хората окло вас с подготвеност ще ви оказват помощ. Тяхната поддръжка ще ви разреши да избегнете подозренията и да получите убеденост. Очакват ви приятни събития в фамилията.

СКОРПИОН

Днес щастлива композиция от условия ще ви разреши бързо и сполучливо да завършите договорка, на която сте отдали доста сила и време. Вероятни са парични приходи, в това число от непредвидени източници, както и дарове, от които ще бъдете доста удовлетворени. Не са изключени и сантиментални изненади.

СТРЕЛЕЦ

Страхотен ден за разискване на значими въпроси. Може даже да говорите за съществени неща с хора, които до неотдавна ви дразнеха с лекомислието и повърхностните си преценки. Бъдете изключително деликатни, когато става дума за пари. Спонтанните покупки надали ще бъдат сполучливи.

КОЗИРОГ

Спокоен и прелестен ден, през който няма да срещнете компликации. Проблемите, които са ви безпокоили преди, елементарно ще решите. Денят е подобаващ за започване нещо ново. Може да откриете в себе си гении, за които даже не и подозирали. Ако някой ви потърси поддръжка, помислете добре, преди да се отзовете.

ВОДОЛЕЙ

Денят е много под напрежение, само че ще ви разреши да свършите доста потребни неща, освен за вас, само че и за близките. Готови сте да се справите с сложните задания сами. Постоянството ще ви помогне да постигнете триумф там, където другите са се провалили. Ще бъде допустимо да съставите бъдещи проекти.

РИБИ

Началото на деня ще бъде удобно и забавно. Лесно ще бъде да импровизирате и няма да ви липсват положителни хрумвания. Ако имате потребност от помощ, сигурно ще я получите. Много хора ще са подготвени да поддържат вашите инициативи през днешния ден. Следобедът ще бъде доста по-скоро сантиментален.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР