Овен Еуфорията от сутринта постепенно ще се поуталожи и в късния

...
Овен
Еуфорията от сутринта постепенно ще се поуталожи и в късния
Коментари Харесай

Най-точният хороскоп за днес, 18 юли

Овен
Еуфорията от сутринта последователно ще се поуталожи и в късния следобяд ще можете да отделите повече време на себе си и на фамилията си. Не си позволявайте да мързелувате, а се пробвайте да свършите някои потребни неща вкъщи.

Телец
Един много добър ден за вас. Всичко ще става бързо и елементарно, ще приключите с незавършените неща. Хубав ден да тръгнете на път. Не стойте на едно място –действайте. Бъдете повече с деца, в случай че можете.

Близнаци
Ще имате късмет да се изявите, само че ще имате толкоз други неща за извършване, че би трябвало да сте шесторъкия Шива, с цел да съумеете. Не се опитвайте да променяте правила, а намерете метод да ги спазвате. Дисциплината в фамилията не постоянно е неприятно нещо, имайте го поради.

Рак
Днес ще се чувствате малко напрегнати. Най-добре е да не премълчавате нищо, само че без да бъдете груби. Не лентяйствайте, тъй като това ще ускори напрежението. Хубав ден да поразчистите и да изхвърлите всичко излишно.

Лъв
Избягвайте да харчите пари през първата част на деня, тъй като мъчно ще съумеете да задържите даже и една стотинка. Следобед ще се чувствате най-доволни, в случай че се видите с колкото се може повече хора. Това ще ви донесе чувството, че сте на гребена на вълната.

Дева
Гледайте да свършите преди обед всички тези неща, които ви задържат в къщи, с цел да можете следобяд да си отдъхнете задоволени от добре свършената работа.

Везни
Трудно ще ви е през днешния ден да се измъкнете от къщи. Причината да не реализирате грандиозните си проекти от сутринта може да се дължи единствено на неприятната ви организация. Бъдете по-дейни, през днешния ден е добре да се погрижите малко за здравето си като се поразходите повечко.

Скорпион
Малко тягостно може да се чувствате през днешния ден и е добре да избягвате контакти с прекомерно доста хора. Творческата изява ще ви накара да се почувствате освен удовлетворени от себе си, само че и същински свободни.

Стрелец
Един превъзходен ден за вас, в който ще ви се желае да приключите с всичко започнатото. Сутринта е най-добре да си поспите и да действате след обед.

Козирог
Днес можете умерено да си блаженствате на сянка и да не се претоварвате с доста храна и физически действия. Имате ли да свършите нещо значимо, гледайте да го сторите до обед.

Водолей
Не прекомерно удобен ден. Енергетиката му е 65% добра. Подходящ е за къси пътувания и занимания със спорт. Новите действия тъкмо през днешния ден не е рационално да стартирате.

Риби
Един в действителност прелестен ден, в който ще можете да изразите всичко, което чувствате по най-подходящия метод. Сега е моментът да се измененията или най-малко да пробвате. Бъдете деликатни с разпоредбите, не ги пристъпвайте, в действителност е добре да ги има.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР