ОвенДнес Вашия любим човек ще срещне стари познати или тези,

...
ОвенДнес Вашия любим човек ще срещне стари познати или тези,
Коментари Харесай

Хороскоп за вторник, 23 април 2024 г.

Овен
Днес Вашия обичан човек ще срещне остарели познати или тези, с които от дълго време е желал да поддържа връзка. На вълната на залелите го страсти, той може да не му стигнат време и сили, пълноценно да пообщува с Вас. Опитайте се да се поставите на неговото място, и да си визиите какво усеща. И да му простите.
Телец
През този ден ще си дадете сметка, че сте пуснали Вашия обичан човек прекомерно близо до себе си и в този момент се явява неотменна част от Вас. Без него се чувствате непълноценна, ненужна, и непряк член на обществото. Нима в действителност смятате, че такова състояние на нещата е обикновено?

Близнаци
Емоционалната Ви поддръжка ще е доста нужна през днешния ден на Вашия обичан човек, и то ще се нуждае от нея във всевъзможни количества. За Вас най-главното е, просто да сте паралелно и въпреки и въображаемо да държите своята половинка за ръка. Това се отнася за тези моменти, в които ще и бъде изключително мъчно, тъжно и самотно.

Рак
Благоприятен ден, с цел да се запознаете най-накрая с този представител на противоположния пол, който от от дълго време харесвате, само че по една или друга причина все не сте могли да се запознаете. Сега или в никакъв случай – ще бъде Вашето кредо за този незабравим ден.

Лъв
Чак до вечерта ще се резервира риска да се забъркате в обкръжаващата Ви конюнктура и да приемете фикс-идеите за реалност. Това не е най-подходящото време за търсене на надеждни съдружници, сътрудници и съидейници. Ако сте родени през средата на август, вероятността за илюзия и самозаблуда за Вас е доста огромна. Играта на въображението си е по-добре да употребявате в работа с креативен темперамент. При осъществяване на всякаква задача е за предпочитане, да търсите нетривиално решение, а и дарба да спазвате самостоятелен график. Всички публични действия е добре да отложите за идващия ден.

Дева
Днешното утро ще бъде изпълнено с кипяща сила, въпреки че напълно не всички събития ще е наложително да се развиват стремглаво. Дръжте се крепко, до момента в който това положение не стартира да отслабва, а това ще стане някъде преди обяд. Всичкото остващо време ще припомня мъртвило след стихия, а и ще имате задоволително време умерено да помислите, да вземете значими решения и да извършите всичко, което е належащо. Ще усетите прилив на прохлада, тъй като с утринните страсти ще си отиде всичко ненужно и излишно.

Везни
Колкото и да Ви се желае, да се отнесете със състрадание към някого, на процедура не са Ви останали нито почитание, нито състрадание към този съответен човек. Добре би било да се убедите, че разочарованието, което изпитвате към него, не се отразява по някакъв метод на всички Ваши познати. Предстои Ви прелестен ден и още по-приятна вечер. Не позволявайте на никого да Ви я скапе.

Скорпион
През този ден на Вашия обичан човек ще се желае, да порази въображението Ви с нещо изключително, запаметяващо се и неповторимо. Главното за Вас е, да сте оптимални откровени с него. Всеки опит да го измамите или да му визиите мечтаното за фактически, ще бъде мигновено оголен, показан и осъден. Защо са Ви такива последици?

Стрелец
През този ден материалните и професионални въпроси ще бъдат най-актуални. Трябва да извършите спомагателен акцент на приходите от служебна активност и осъществяване на ежедневни отговорности, включително и управителни. Днес ще можете самоуверено да изразходвате спестяванията си, в случай че са съобразени с опциите, и че няма да нарушите някакви правила. Възможни са удачни придобивки вкъщи. На тази основа връзките с родителите и децата може да станат по-топли. Някои разноски ще бъдат непредвидени.

Козирог
Днешния ден ще Ви донесе напрежение в връзките със фамилията. Те могат да бъдат недоволни от Вашето отношение. Вероятни са разправии и спорове. Отношенията с началника в работата също ще донесат проблеми. Действията Ви ще се разискват и взетите решения може да не са във Ваша изгода. Вечерта е удобна за срещи и разисквания. Може да имате парични приходи. Интелектуалната работа ще Ви пристигна добре.

Водолей
Някакви напълно непредвидени и доста приятни събития ще зарадват Водолеите през този ден. Ще припомнят за себе си хора, които постоянно се радвате да видите, а не е изключена и среща с човек, към който сте запазили най-топли усеща. Денят е подобаващ за възобновяване на всевъзможни връзки - и сантиментални, и настоятелен. Само че би трябвало да сте на ясно, че измененията, станали с Вас, няма да разрешат общуването в предходния дух. Това също е и сполучлив ден за покупки. Избирайте неща, подчертаващи своята характерност - безупречният усет няма да Ви изневери. Експериментите с имиджа ще издигнат настроението Ви.

Риби
Предстои Ви нещо ново. Нов план? Нова квартира? Нова обич? Възраждане на вярата? Нова сила? Нов тип спорт? Нова кола? Старата кола, миришеща на нова, с помощта на нечия блестяща концепция да се продава спрей с аромат на нова кола?... Каквото и да е, то може да се окаже много вълнуващо....
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР